cadbp Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 witam sprawdzałem ostatnio i chyba mam przedmuch pomiędzy turbiną i kolektorem, wygląda tam jakby uszczelka puszczała w jednym miejscu, w etce jej nie ma, w serwisie też nie wiedzą wie ktoś czy ona jest czy nie i jaki ma numer do AVF
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 nie ma uszczelki miedzy kolektorem wydechowym a turbulum ....
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 witam sprawdzałem ostatnio i chyba mam przedmuch pomiędzy turbiną i kolektorem, wygląda tam jakby uszczelka puszczała w jednym miejscu, w etce jej nie ma, w serwisie też nie wiedzą wie ktoś czy ona jest czy nie i jaki ma numer do AVF dokladnie patrze teraz w Etke i nie ma
cadbp Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 to co posmarować czymś przy składaniu czy to jest tak spasowane że nie trzeba
rtocki Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 smarować to chyba nie, tam są zbyt wysokie temp. i kij wie ci się z tego zrobi, najlepiej splanować obydwie płaszczyzny przylegania
demoralizator Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Są pasty do łączenia rur wydechowych. Mają kolor cementu i twardnieją pod wpływem temp i napewno wytrzyma i uszczelini.
spanky Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 po co kombinowac ... fabrycznie tam nic nie ma i tak powinno zostac ....
rtocki Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no jeśli ma przedmuch to powinien wyrównać (splanować), bo właśnie tak jest fabrycznie dopasowane, bez uszczelek i past ale plaszczyzny muszą być równe
cadbp Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2008 no to dzięki bardzo za pomoc i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi