Opublikowano 28 Stycznia 201214 l witam sporo znalazlem o modach lamp z A6 do avantów B7 ale czy ktos próbował przełożyć środki lamp od B8 z ledowymi paskami do lamp B7 ??? nie znalazlem tego przez SZUKAJ a porownalem kilka fotek i mam wrazenie ze przy niewielkich przerobkach daloby sie to zrobic slyszal ktos o takim modzie ? moze z powodzeniem?
Opublikowano 9 Lutego 201214 l http://www.google.pl/search?client=opera&rls=pl&q=lights+from+b8+in+b7+audi&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
Opublikowano 9 Lutego 201214 l myślę, że koledze chodziło o tylne lampy... tak jak te: by je przypasować do B7
Opublikowano 11 Lutego 201214 l gdzieś był wątek na forum ze spy fotką :gwizdanie: kolejnej serii lamp Dectane, które mają nawiązywać do nowej mody lamp paskowych... ponoć w tym roku się mają pojawić, ale pewnie cena będzie powalać jak i żywotność
Opublikowano 13 Lutego 201214 l Autor zdecydowanie pytałem o PRZEDNIE lampy i nie dectane czy inne tylko podobnie jak rezamy z A6 tył myślałem o ori od b8 przednich lamp ?!? pytałem czy ktoś w ogóle słyszał lub nawet widział coś takiego dać sie na pewno da tylko jak to by wygladało
Opublikowano 15 Lutego 201214 l http://www.audiforums.com/forum/s-car-model-line-13/sick-audi-s4-b7-adaptive-headlights-led-daytime-running-lights-155939/ Tu masz pomoc jakbys chciał to trochę taniej wykonać
Opublikowano 15 Lutego 201214 l zdecydowanie pytałem o PRZEDNIE lampy i nie dectane czy inne tylko podobnie jak rezamy z A6 tył myślałem o ori od b8 przednich lamp ?!? pytałem czy ktoś w ogóle słyszał lub nawet widział coś takiego dać sie na pewno da tylko jak to by wygladało Rezaj środki z B8 u Siebie będziesz pierwszy
Opublikowano 15 Lutego 201214 l Prosze was , kicha jak nie wiem. Nikt nie rezał środków od b8 do lamp b7. Tyle w temacie raczej. Chętenie zobacze jak ktoś się odważy.
Opublikowano 16 Lutego 201214 l Autor beznadziejnie to wygląda nie podobają Ci się lampy do B8 z paskiem ledowym ??? osobiście lampy z B7 (samym kształtem z tym wcieciem są piękne nawet ładniejsze niż B8) ale bardzo podoba mi się ten pasek ledowy do tego czarne środki
Opublikowano 16 Lutego 201214 l nie niepodoba mi się przeróbka pokazana przez kolege roki1990, jak jest coś ori owszem ale tamta przeróbka wieje tandetą i wygląda
Opublikowano 16 Lutego 201214 l nie niepodoba mi się przeróbka pokazana przez kolege roki1990, jak jest coś ori owszem ale tamta przeróbka wieje tandetą i wygląda Popieram kolegę wyżej , pasuje ten ledowy pasek do tej lampy jak przysłowiowej świni siodło
Opublikowano 16 Lutego 201214 l w trójmieście taki projekt już się szykuje ,na razie została rozebrana lampa B8 na części pierwsze,z ciekawostek,ten pasek ledowy świeci na biało,ale jak zamieni sie + z - ,świeci na czerwono,można mieć światła stop w przednich lampach
Opublikowano 16 Lutego 201214 l nie niepodoba mi się przeróbka pokazana przez kolege roki1990, jak jest coś ori owszem ale tamta przeróbka wieje tandetą i wygląda Popieram kolegę wyżej , pasuje ten ledowy pasek do tej lampy jak przysłowiowej świni siodło To są tak zwane ledy na metry :polew:
Opublikowano 16 Lutego 201214 l (...) ale czy ktos próbował przełożyć środki lamp od B8 z ledowymi paskami do lamp B7 ??? (...) Zobacz jak forumowicz diody z B8 wykorzystał w przednich lampach B6: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192826.msg2835537#msg2835537 Myślę, że dużo zależy od pomysłu i precyzji wykonania. Kombinuj
Opublikowano 16 Lutego 201214 l Autor w trójmieście taki projekt już się szykuje ,na razie została rozebrana lampa B8 na części pierwsze,z ciekawostek,ten pasek ledowy świeci na biało,ale jak zamieni sie + z - ,świeci na czerwono,można mieć światła stop w przednich lampach jestem ciekaw wyniku w sumie przy pomocy dremela wszystko da się zrobić tylko u mnie słabo z czasem niestety