krzyniek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 spoko :>[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 15:12 _________________________________________________to moja zagadka a jadę na wesele także jak ktos zgadnie to niech druga osoba potwierdzi i bawcie się dalej.
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 skoda octavia? czy coś w tym stylu widziałem to gdzieś...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2008, 15:18 _________________________________________________Skoda Octavia Super innej opcji nie ma
chudineze Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgada się tak szybko idzie że nie nadążam
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgada się tak szybko idzie że nie nadążam No chyba powinienem coś wklejać ale zaczekamy do rana, trochę odpoczynku od tego tematu Jutro coś wkleję Może już krzyniek będzie dysponowany jutro Chociaż mało prawdopodobne, po weselu [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 02:07 _________________________________________________No dobra to wklejam, w sumie krzyniek jeszcze nie potwierdził czy dobrze odpowiedziałem ale innej opcji nie ma Czas na coś łatwego
krzyniek Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 potwierdzam to skoda octavia sorrk a ze dopiero teraz ale było za dużo
rafalekx Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Volvo P1800 przyznaj się... gdzie znalazłeś? Całą niedzielę szukałeś
chudineze Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Volvo P1800 przyznaj się... gdzie znalazłeś? Całą niedzielę szukałeś Prawie całą nie mogłem go nigdzie przykleić no aż wkońcu. I zagadeczka :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Daje wskazówkę amerykaniec to już wiem daj coś innego
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 no to dawaj odpowiedź jak wiesz wiem ze amerykaniec, ale nie mogę tego modelu znaleźć są podobne ale jednak się czymś różnią więc daj jakąś podpowiedz
chudineze Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 to już będzie łatwizna jak podpowiem więc szukaj cierpliwie
krzyniek Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Cadillac ? moim skromnym zdaniem też nie, mają inny front grill
Rekomendowane odpowiedzi