krzysztof_waldi Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Witam. Czy w B5 98 rok można zamontować przycisk podgrzewanych siedzeń i regulacji wysokości świateł w miejsce po schowku? Czy jest konieczna wymiana całego kosza pod kosz z przyciskami po prawej stronie? Pozdrawiam
Szarik Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Raczej mozna tylko miejsce po schowku nie ma przegrudek na przyciski wiec trzeba dorobic bo wszystko bedzie luzne
grzesiek88 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 zamontujesz bez problemu ja tak montowałem i są tam małe przegródki
AndrzejAj3 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Raczej mozna tylko miejsce po schowku nie ma przegrudek na przyciski wiec trzeba dorobic bo wszystko bedzie luzne Nie trzeba kupować całego kosza, ja ostatnio z nudów bawiłem się i sprawdzałem czy się da bez poblemu po prawej stronie za miast schowka przyciski dać i się da
kshysiu85 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgadzam się z kolegami, przegródki są
pablo_9 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 wszystko jest plug&&play, wyciągasz schwek, montojesz dodatkowe przełączniki i gra muzyka
Rekomendowane odpowiedzi