Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] A6 B6 xenon, zwykła a4-rka jak każda na samym początku histori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20120115120.jpg

20120115121_mini.jpg

20120115122.jpg

20120115123.jpg

Witam Koledzy:)

Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 B6 131km.

Jak widać po zdjęciach jest to skromna a4 z nawet dobrym wyposażeniem m.im. xenon z spryskami oruginalny, fotele z ledźwiami (coś takiego) itp. Doradźcie jakie zmiany z wyglądu można zrobić. Zastanawiam sie zeby przyciemnić szybki ale niewiem czy robić czarne czy fotochromatyczne pod kolor auta. W planach jest czarna skóra z czerwoną nitką oraz obszycie kierownicy też czerwoną nitką pod kolor oświetlenia.

Opublikowano

:siema:

szyby czarne :> :> - coś wiem o tym :naughty: jak będziesz już robił skórę to NIE! zapomnij o drzwiach bo taki kicz trochę wszystko w skórze, a drzwi normalne :facepalm:

i może jakieś ładniutki kapcie na lato chyba że już masz :hi:

płyny uzupełnij :decayed: :decayed: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wejdź tu:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21259.60

i tak masz foto jak przyciema u mnie wyszła wiem że to avant ale pobudź wyobraźnie ! :> :>[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 08:29_________________________________________________myślę że dobrym wyborem były by laczki na lato ze segmentu aez , barracuda lub po prostu RS'y mu dać :> :> :naughty:

pomyśl czarne szybki i czarne buciki :hi:

Opublikowano

Nie jest taka zwykła - ma kierę 3 ramienną, widzę że chyba zmieniarka jest, xenon ori, pełny fis, no i dobre fotele. Pierwsze co to dokładki w kolorek zrób. Auto wizualnie będzie kilka lat młodsze. Piękny szaraczek, z czasem wypięknieje...

Opublikowano

bardzo ładna sztuka dobrze zaczynac od malego wypasiku bo pozniej strasznie wszystko oko cieszy :good:

a zderzakow nie maluj tylko wrzuc s-lineeeee :)

Opublikowano

dokładki koniecznie w kolor chyba że zakładasz zderzaki s line albo inne to nie warto ten modzik zapewne sporo da wiem jak u mnie było i tak jak kolega wyżej czarna szybka i laczki większe i kozak będzie