wiktora4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Witam Koledzy:) Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A6 B6 131km. Jak widać po zdjęciach jest to skromna a4 z nawet dobrym wyposażeniem m.im. xenon z spryskami oruginalny, fotele z ledźwiami (coś takiego) itp. Doradźcie jakie zmiany z wyglądu można zrobić. Zastanawiam sie zeby przyciemnić szybki ale niewiem czy robić czarne czy fotochromatyczne pod kolor auta. W planach jest czarna skóra z czerwoną nitką oraz obszycie kierownicy też czerwoną nitką pod kolor oświetlenia.
dixon_ns Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 szyby czarne :> :> - coś wiem o tym jak będziesz już robił skórę to NIE! zapomnij o drzwiach bo taki kicz trochę wszystko w skórze, a drzwi normalne i może jakieś ładniutki kapcie na lato chyba że już masz płyny uzupełnij :decayed: :polew:
wiktora4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2012 MAm 17" s-line 10ramienne , pozostalość po a3=trójce ale myśle o wiekszych
dixon_ns Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 wejdź tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=21259.60 i tak masz foto jak przyciema u mnie wyszła wiem że to avant ale pobudź wyobraźnie ! :> :>[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 08:29_________________________________________________myślę że dobrym wyborem były by laczki na lato ze segmentu aez , barracuda lub po prostu RS'y mu dać :> :> pomyśl czarne szybki i czarne buciki
losix Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 fajny kolorek no widac ze zadbana zaczynam tak samo wiec wszystko przyjdzie z czasem i bedzie kozak
arris_88 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nie jest taka zwykła - ma kierę 3 ramienną, widzę że chyba zmieniarka jest, xenon ori, pełny fis, no i dobre fotele. Pierwsze co to dokładki w kolorek zrób. Auto wizualnie będzie kilka lat młodsze. Piękny szaraczek, z czasem wypięknieje...
pablo_ua4 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 bardzo ładna sztuka dobrze zaczynac od malego wypasiku bo pozniej strasznie wszystko oko cieszy a zderzakow nie maluj tylko wrzuc s-lineeeee
patryk10015 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 dokładki koniecznie w kolor chyba że zakładasz zderzaki s line albo inne to nie warto ten modzik zapewne sporo da wiem jak u mnie było i tak jak kolega wyżej czarna szybka i laczki większe i kozak będzie
Rekomendowane odpowiedzi