Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Moja B5 Jaca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

DO Mikody są preferowany Klocki ceramiczne Ferodo to już całkiem jest odlot :kox: ja puki co wziąłem normalne Ferodo o lepszej mieszance i płyn Do Aut Rajdowych DELPHI całość koszt 550zł :grin:

---------- Post dopisany 19-10-2012 at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany 08-10-2012 at 22:09 ----------

Jak coś to moje Alu 17 cali DEZENT są na sprzedaż + 2 nowe opony i papiery do alu jak coś to pisać na PW :naughty:

a tu z nudów wleciał napis na chłodnicy Jak sie podoba?? :naughty:

1efbeb44737ab4camed.jpg

---------- Post dopisany 18-12-2012 at 15:33 ---------- Poprzedni post napisany 19-10-2012 at 22:12 ----------

Witam w grudniowej i świątecznej atmosferce ale przede wszystkim śniegowo zimowej po powrocie z Polski i 3 tygodniowych wojażach z moim autkiem by przerejestrować je na mnie ( bo było na dziadka bo gdy kupowałem nie było mnie w kraju ) wymieniłem końcówkę drążka kierowniczego do tego wymiana oleju, filtra powietrza zbieżność i geometria auta no i przede wszystkim zadanie trochę o wygląd czyli przerobieniem kolorystyki ori kółek na które wydałem nie całe 100zł :decayed: i 8 gadzin z życia :grin: po czym autko wygląda tak

0b3b2f9bbab9d89dmed.jpg

LICZĘ NA JAKIEŚ OPINIE OGLĄDAJĄCYCH :naughty: i pozdrawiam

Opublikowano

mod z kołami spoko, ale z napisem na chłodnicy już mniej :kwasny: zamaluj ją na czarno :decayed: w planach jakieś 18 cali ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

no coś sie będzie szykowało na lato jak finanse pozwolą to wpadnie turbo po regeneracji nowy kat fmic przeguby sprzęgło i wirus do tego jakieś 18 cali i gwint :wink:

Opublikowano
no coś sie będzie szykowało na lato jak finanse pozwolą to wpadnie turbo po regeneracji nowy kat fmic przeguby sprzęgło i wirus do tego jakieś 18 cali i gwint :wink:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Opublikowano

plany dobre :wink:

tak jak Junior napisał - z chłodnicy napisy zamalować,

a kółko zimowe mi się podoba :thumbup1:

Opublikowano

bardzo ladna sztuka :decayed: fajna tapicerka, malowane plastiki pod maska :thumbup1: i felgi po malowaniu tez niezle sie prezentuja. no i kto powie ze zimowy setup nie moze byc :git:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Wracam po przerwie autko trochę przeszło drobnych zmian :D a mianowicie malowanie Alu 17 cali + 4 nowe opony do tego wymiana szczotek alternatora regeneracja turbiny + filtr powietrza :naughty: wymiana 2 wąchaczów , drążka , pasków wieloklinowych nabicie i czyszczenie klimy+ filtr przeciw pyłkowy kabinowy wymiana klocków hamulcowych przód fotki dodam potem Pozdrawiam :wink:

---------- Post dopisany 15-09-2013 at 10:11 ---------- Poprzedni post napisany 12-05-2013 at 11:33 ----------

Dodaje obiecane foty i wiadomość że mam problemy by zarejestrować moje autko a nie uśmiecha mi sie wydawać 2500euro w błoto więc jestem zmuszony ja sprzedać :facepalm:

20bd6e02bea07434med.jpg

f4b87bc84563b724med.jpg

od następnego miesiąca autko w kraju :disgust: na sprzedaż