Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Jak zablokować siedzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może poradzicie mi jak zablokować tylne siedzenia bo jak zahamuję mocniej to wszystko wpada mi do środka. Dopycham mocno oparcie a te zatrzaski nie chcą zaskoczyć :wallbash: proszę o porady, pozdrawiam

* nazywaj proszę wątki zgodnie z regulaminem forum (ten poprawiłem) - lukaszr

Opublikowano

Spróbuj wyregulować bolce,które wystają z boczka.Musiszą delikatnie wchodzić w oparcie i się zatrzaskiwać.Nie pamiętam jakie klucze ale chyna 22 i torx.Sam dasz radę.Jeśli wszystko zrobisz OK to znikną czerwone języczki u góry koło klameczki do skłądania foteli :th:

Opublikowano

2 minuty roboty jak będziesz koło Końskich

to chętnie pomogę :)

Opublikowano

No właśnie te języczki nie chcą mi się schować, śruby wkręcam delikatnie i wykręcam ale nic to nie daje, na otwartych oparciach jak zatrzaskuje to się zamykają, będę dalej próbował, , wielkie dzięki, pozdro[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2008, 21:56 _________________________________________________12RAEL ja przyjadę do ciebie specjalnie jak tylko mi to zrobisz, i jeszcze będzie dobry browar

Opublikowano

Mam ten sam problem, ponieważ w ogóle nie zatrzaskują mi się oparcia tylnej kanapy. Dlatego proszę o wskazówkę w jaki sposób wyregulować te bolce:

- czy chodzi o to by były mniej lub bardziej wkręcone i wystawały na odpowiednią długość,

- ponieważ blacha do której się je przykręca jest ruchoma, czy chodzi o to by je dokręcić bliżej lub dalej, wyżej lub niżej od tylnej półki,

- czy jeszcze gdzie indziej jest haczyk: nakrętka na bolcu czy coś takiego?

Kolejna sprawa czy najłatwiej zamknąć je mocno trzaskając i czy powoli położyć i dociskać?

Pozdr.

Opublikowano

u mnie trzeba porządnie z rozpędu pier...... :kox: wtedy jest o.k. można to wyregulować ale na razie mi się nie chce.