tmaxx88 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Proszę o pomoc w znalezieniu takiej lotki na tylną klapę.Gdzie można taką kupić może ktoś taką ma??POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 http://allegro.pl/audi-a4-b6-8e-sedan-spoiler-s4-i2063791125.html laminatu pełno jak ori może być ciężko ale się trafiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaxx88 Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Kolego może zdjęcie jest niewyraźne ale lotka którą pokazałeś jest ze 3 razy większa od tej na zdjęciu, ta na zdjęciu jest bardzo "delikatna" tu jest wyraźniejsze zdjęcie tyle że na Cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1990 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Z oryginalną jest o tyle ciężko że trudno ją odkleić nie łamiąc jej, sam szukałem. Co do zamiennika nie miałem przekonania. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Oryginał i laminat - o ile dobrze przyklejone - fajnie wyglądają :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Oryginał i laminat - o ile dobrze przyklejone - fajnie wyglądają :good: Co do ORI to wiadomo ale laminat... Dramat! Odpryski, fale, itp... I nic tutaj do rzeczy nie ma samo przyklejenie/montaż lotki. :thumbdown: :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wydaje mi się że z tą lotką z laminatu było by tyle problemu co z listwami na doły drzwi, które to są dość obszernie opisywane na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaxx88 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 czyli ta na zdjęciu to oryginał??gdzie mogę taka dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 kolego szukaj po allegro.bądz orginał to aso. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak jak pisałem wcześniej oryginał używkę cieżko znaleźć chyba że kupisz razem z klapą bagażnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ewentualnie szukaj na allegro ogłoszeń typu ''sprzedam auto na części'', i jak ktoś będzie taką miał to dzwoń czy jest i bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaxx88 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 a czy to jest oryginalna s-line?Koledzy z tego co patrze na allegro podobne są do B5 co myślicie o nich?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 powie Ci tak osobiście mi się podoba.też o takiej myślę do swojej B5.jest małą i nie jak niektórzy dają takie jakby zaraz auto miało zbić się powietrze a co reszta na to na pewno nie wszystkim się podoba każdy ma inny gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaxx88 Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja myśle do swojej b6-tki dać taki mały właśnie A co myślicie o tym? podobny do tego co wstawiłem zdjęcie?????? http://www.spojler.com.pl/produkt/17376/audi-a4-s4-2001-2004-audi-a4-typ--b6--8e---spoiler-pokrywy-bagaznika-lrs-look---trunk-lip-spoiler---aua4ne-tc-tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 No nawet nie głupio ten wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roki1990 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Lotka musi być delikatnie pod kątem do góry i posiadać szerokość odpowiadającą lampą. Przykładem jest zdjęcie poniżej: Inaczej wiocha wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaxx88 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 szkoda ze niewidziałeś tego na żywo co na zdjęciu pokazałem.....lotka nie ma szerokości tyle co światła jest gdzieś o połowę krótsza i wygląda BAJKA, tylko nie wiem gdzie taka dostać....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmaxx88 Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Kolego dokładnie o to mi chodzi z tym że są to zagraniczne strony zamawiałeś coś kiedyś z zagranicy?ja nigdy nawet nie wiem jak sie skontaktować czy zapłacic za przedmiot żeby nie okazało się że będe czekał rok czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi