bialyy Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Dzis po odpaleniu samochodu uslyszalem dziwne "pstryk" w okolicach obrotomierza , w tym czasie lekko mruga podswietlenie daty i zegaru. Co to moze byc ? Jakies male spięcie czy co ?
MemberA4 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Witam. U mnie tez sie to pojawia i tak sadze ze załancza sie przekaznik od elektrycznej nagrzewnicy (a ona ciagie duzo Watt) bo po paru minutach leci mi ciepełko z kratek.Tylko troche dziwne bo na wlepce nie mam jej wpisanej w kodach.A czy włanczasz podgrzewanie przedniej szyby? bo ja własnie włanczam i ustawiam na 3-4 krechy.
bialyy Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Ja też włączam ogrzewanie przedniej szyby i to co pare sekund pstryka .
niuniek222 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 ja teżod pewnego czasu zauważyłem ten pstryk i też zawsze się pojawia zaraz po odpaleniu auta.
bialyy Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Może tak jak mowi MemberA4 od tego, że sie załącza przekaznik od elektrycznej nagrzewnicy.
tomasimo Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Przekaznik od elektrycznej nagrzewnicy , wlączcie ECON i po problemie
niuniek222 Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Czy kazdy model B6 (diesel) ma tą elektryczna nagrzewnice? Bo moj samochod jest z wloch i został wyprodukowany na rynek wloski i kumpel mówił, że moj samochod z uwagi na cieplejszy klimat moze elektrycznej nagrzwnicny nie miec.
Rekomendowane odpowiedzi