Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BDH] Szary Myszor Andy'ego - resurrection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, na razie mam punkt zaczepienia. Będę nad tym pracował dopiero w kolejny weekend i wtedy może będę jeszcze się zgłaszał.

Jak narazie, dzięki :hi:

---------- Post dopisany 09-10-2013 at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany 16-05-2013 at 19:01 ----------

Długo mi to zajęło ale znalazłem w końcu czas i udało mi się ogarnąć fotochrom zewnętrzny na razie tylko lewy. Wszystko narazie jest zrobione jak w orginale wg schematu, przechodzi też przez sterownik w drzwiach.

Teraz mam największą rozkminę jak pociągnąć właśnie te dwa kable do lusterka pasażera. Muszę wyjść z pomarańczowej kostki która jest obok lewej stopy w czasie jazdy. Pisałeś, że puściłeś to pod deską. Możesz to troche dokładniej opisać?

Opublikowano

Fajna furka fajne mody :)

jaki masz telefon kolego ze tak ładnie Ci kontakty bluetooth zaczytuje ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Fajna furka fajne mody :)

jaki masz telefon kolego ze tak ładnie Ci kontakty bluetooth zaczytuje ?

AndyN mam nadzieję, że mi wybaczysz, że się wcinam, ale odpowiem na to pytanie. Jak jest wszystko prawidłowo podłączone, to powinien zczytywać wszystkie kontakty z większości telefonów. U mnie BT w wersji H czytał wszystkie kontatkty z NOKII E50, E51, BlackBerry 9780, i teraz z Sony Xperia S, a jeszcze zapomniałem, że mam słuzbowego Samsunga Monte i tam czyta jeszcze lepiej. Jak mam włączone BT w dwóch telefonach i odpalam auto, to zawsze ten badziew Monte zaloguje się jako pierwszy i wczytuje książkę błyskawicznie, nieważne, jaki był ten drugi telefon. BT Samasunga najwyraźniej jest szybszy i silniejszy niż inne. Tylko jedna sprawa, może ma znaczenie. Ja we wszystkich telefonach uzywam tylko i wyłącznie ksiązki telefonicznej w TELEFONIE a nie na SIMIE. Ta na SIMie ma ograniczenia, których nie ma książka w telefonie i od zawsze uzywam tylko tej z telefonu. Polecam

Opublikowano

Ja miałem 3 różne telefony z Androidem (HTC, 2xPentagram) i też bez problemu czytało kontakty.

Problem jest tylko z polskimi znakami w nazwach.

Opublikowano
Ja miałem 3 różne telefony z Androidem (HTC, 2xPentagram) i też bez problemu czytało kontakty.

Problem jest tylko z polskimi znakami w nazwach.

Ale być może to kwestia Androida. Chciaż w BlackBerrym też były cyrki. Natomiast wg mojej pamięci i tak najlepiej sie wiązała z BT Nokia. Po pierwsze polskie znaki były zamieniane( np. z Ą na A) a po drugie BT emitował dzwonek z telefonu przez głośniki. W BB niestety juz działał wbudowany w BT taki piskliwy dzwonek. A W przypadku Xperii, to w trakcie dzwonienie nie ma w ogóle dzwonka przez głośniki, tylko jest dzwonek w telefonie, albo go nie ma w ogóle, jak jest telefon sciszony i tylko się na RNS-E pojawia ekran telefonu i na FISie pokazuje informacja o przychodzącym połączeniu.

Ale chyba robimy OT...