Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Turbina K04-15 oryginał i czy warto kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na ebay amerykańskim dużo jest turbin k04-015 i kosztują mniej więcej 220USD w przeliczeniu z przesyłką koszt to około 1100zł, są to turbiny oryginalne czy jakieś zamienniki lub hybrydy? Moje turbo jest już wysłużone i chce zmienić na coś delikatnie mocniejszego żeby w przyszłości zrobić program.

Tutaj przykład:

http://www.ebay.com/itm/Audi-A4-A6-VW-PASSAT-1-8T-K04-015-Turbo-charger-New-53049880015-k03-upgraded-/150731441732?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item23184b4644

Opublikowano

:facepalm: Przecież masz napisane:

Item location: ShangHai HongKong, China [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 23:59_________________________________________________A tak poza tym to pomyśl czy Ko4 można kupić za 1000zł? Tyle to kosztuje regeneracja.

Opublikowano

Witam, na ebay amerykańskim dużo jest turbin k04-015 i kosztują mniej więcej 220USD w przeliczeniu z przesyłką koszt to około 1100zł, są to turbiny oryginalne czy jakieś zamienniki lub hybrydy? Moje turbo jest już wysłużone i chce zmienić na coś delikatnie mocniejszego żeby w przyszłości zrobić program.

Tutaj przykład:

http://www.ebay.com/itm/Audi-A4-A6-VW-PASSAT-1-8T-K04-015-Turbo-charger-New-53049880015-k03-upgraded-/150731441732?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item23184b4644

PRawdziwe K04 kosztuje 4xtyle http://www.ebay.pl/itm/KKK-K04-015-K04-upgrade-Turbolader-1-8T-ORGINAL-TOP-/140408435020?pt=DE_Autoteile&hash=item20b0feb14c

Opublikowano

za 3500 kupisz w PL

Opublikowano
  • Autor

Hmm, mój budżet zamyka się w 2000zł, więc zregenerować moje K03 czy kupić K04 po regeneracji? Słyszałem też coś o turbinach od karambola?[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 14:49_________________________________________________Może ew. używkę kupić?

Opublikowano

K04 po regeneracji-jest to jakaś alternatywa, bo i tak nie wiesz ile pośmiga, czy tyle, co używana :wink4:

znam przypadek, ze K04-100% oryginalna, nowa- odmówiła posłuszeństwa po 3 latach użytkowania,a i znam przykład na zamiennik-nowy,tani-śmiga już trzeci rok i nic się nie dzieje-w pierwszym przypadku-program pod K04 robiony tak, zeby auto było jak najmniej awaryjne,w drugim jest dosyć mocno eksploatowane-nie ma reguły -patrz, żeby dawali jak największą gwarancję na turbinę :wink4: