soczeklol123 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 witam :> niedawno kupiłem audi a6 c5 2.8 z 2000 r i mam mały problem auto bardzo słabo grzeje, czy moze byc to wina termostatu ktory mam do wymiany ? dodam ze po dlugim rozgrzaniu na vagu pokazuje 90 stopni a z kratek na 22-hi stopni leci letnie powietrze. bledy klimatronika : 757 - czujnik temp nawiewu P-G151 przerwa lub zwarcie do masy 1028 - przekaznik dmuchawy j323 gdzie sie znajduje ten czujnik i jaki jest numer ? z gory dzieki za odp
songo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 ten czujnik to silniczek temp który pewnie sie zwiesił lub szlak go trafił a znajduje sie pod deska rozdzielcza, pod schowkiem od pasażera tylko juz nie pamietam czy pierwszy jest on czy silniczek od prędkosci nawiewu. jak go wyciagniesz,rozbież go i go przeczyść a jak nie pomoże to na nim bedziesz miał numery i jesli jest padniety to musisz kupić inny sprawny o identycznych numerach jak te które masz na silniczku
soczeklol123 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 dzieki za odp a kojarzysz moze czy duzo rozbierania bez zdejmowania deski sie obejdzie ?
patryk10015 Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 jak znajduje sie nie daleko schowka to chyba roboty nie powinno być wiele bo wyjęcie schowka ci wiele nie zajmie
soczeklol123 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Opublikowano 6 Lutego 2012 wyjąłem ten silniczek okazuje sie ze od strony lewej silniczek nie chodzi jednak jak go podlacze pod prawa str to chula az milo czy to możne być wina klimatronika ? przestawialem klapy recznie i nic sie nie zmienilo
Rekomendowane odpowiedzi