Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Angel Eyes LED z ACRYLU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie się nawet podoba, tylko mam małe obawy czy jak rozmontuję reflektor, aby to założyć to czy nie stracę na jego szczelności i będzie mi później np parował, kurz się zbierał... :mysli:

Opublikowano

Mi to sie nie podoba.. :) (bo to nie BMW)

Opublikowano

ładnie równo świeci ring, ale żeby ocenić wykonanie i efekt, to nie na zdjęciu :cool:

Opublikowano

no ale jak sie chlopakowi podoba, to czemu nie, my mozemy sie tylko wypowiedziec a ostateczna decyzje podejmie sam, chyba ciekawie by to wygladalo, a co do montazu to tz mam watpliwosci, zle potem lampe zlozysz i bedziem parowac, chyab ze jest sposob bez rozbieranie... w kazdym badz razie ja go nie znam... :decayed:

Opublikowano

No nie :kox: mi o brweki jadą a takie cus chcą kupować :> przecież to się spali bo 2 tygodniach. Jak juz chcecie ringi to FK całe z ringami .To samo monotwał mój kuzyn do A3 (nie przyznaje się do niego ale w tym wypadu trzeba :gwizdanie: ) padły po dwoch tygodniach i lampy jeszcze do tego parowały teraz ma FK od roku i siwecą za***iście :wink4: jak na ringi . Ale moda na ringi juz mineła i tak jak napisał ykkaudi to nie BMW :thumbdown:

Opublikowano

Ale właśnie tu nie chodzi o to czy jest na coś moda, tylko co się komu podoba. Często tu czytam jak ktoś zadaje pytanie w stylu jak coś założyć, a inni mu odpisują że po co to robić skoro tak będzie brzydko...

A brat jak założył to nie miał później problemu z parującą lampą :?:

Opublikowano
  • Autor

właśnie montaż to jest problem :kwasny: ja do brewek nic nie mam sam chciałbym kupić :th: