zibizab Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Koledzy wczoraj bawiłem się z kluczykiem bez immo -a dziś nie mogę odpalić auta dodaje zrzut zbłędami .na immo był błąd-klucz za słaby sygnał.
lukjar7 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 napisz dokladnie na czym polegała twoja zabawa no i czy nie zgubiles pastylki od kluczyka? [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2008, 13:25 _________________________________________________swoja droga zarzuc witaminke do vaga :gwizdanie:
zibizab Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 nie zgugiłem immo gaśnie kręci jakby chciał palić ale nic.poprostu włożyłem kluczyk dorobiony bez immo i zakręciłem silnikiem.Adziś wywaliło mi błędy ,które wykasowałem i nic nie chce zapalić.
lukjar7 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 kolego uaktywnij vaga do pełnej wersji i zczytaj kody bo tak to ch*nia skoro gasnie kontrolka od immo to pewnie nie przez to Ci nie zapala.
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 00561 Kontrola dodawania mieszanki 00532 P1746 Moduł kontroli transmisji – napięcie zasilania (B+) usterka słabej baterii lub złe uziemienie 00532 P1750 Napięcie (B+)
zibizab Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Już jest OK-słaby akumulator-kręcił ale juą na iskry było za mało napięcia zalało silnik po naładowaniu aku i wykasowaniu błędów odpalił-DZIĘKI :> może ma ktoś pełną wersje VAG-a?i rzucił mi na skrzynkę.A góry dziękuje
adamq Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Już jest OK-słaby akumulator-kręcił ale juą na iskry było za mało napięcia zalało silnik po naładowaniu aku i wykasowaniu błędów odpalił-DZIĘKI :> może ma ktoś pełną wersje VAG-a?i rzucił mi na skrzynkę.A góry dziękuje Dobrze, że odpalił ale na tym forum nie piszemy próśb o pirackie wersje programów. ZAMYKAM.
Rekomendowane odpowiedzi