Zolwios Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Witam w swojej b5 mam zawieszenie s-linie i chcial bym je troche zmiękczyć, bo nie nadaje sie na Olsztynskie drogi i zastanawiam sie czy w tym przypadku pomoze zmiana sprezyn czy rowniez musze zmieniac amortyzatory??
tomaszstn Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 W B5 nie było wersji S-line, to po pierwsze, popraw się i nie pisz głupot. Jeśli masz tzw. sportowe zawieszenie czyli 1BE a chcesz miększe to wymień na 1BA. Znajdziesz mnóstwo chętnych na taką podmianę i jeszcze parę groszy Ci wpadnie gdyż 1BE jest bardziej pożądane.
Zolwios Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 Po odpowiedzi na moje pytanie, przeczytalem o pakiecie s-line w b5 i faktycznie żylem w nieswiadomosci, wiec przepraszam za wypisywanie bredni. A wiec te zawieszenie 1BE nie jest stanowczo za twarde tylko tak troche, i zastanawia mnie czy jak bym wymienil sprezyny to czy by to cos zmienilo?? Prosze o odpowiedz...
LOKO Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Poszukaj w dziale "kupię" chętnego na 1BE - o ile to rzeczywiście to i podmień na 1BA Zero filozofii...
Rekomendowane odpowiedzi