mrdadi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Czy w zaznaczonym miejscu powinno się coś wyświetlać ? temperatura zużycie paliwa ??? hmm ? pozdrówka MrDadi
slaweq Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 zuzycie paliwa (srednie, chwilowe), temperatura itp pokazuja sie tylko przy pełnym FIS-ie, którego nie masz.
grippen Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ty masz najprawdopodobniej zaślepki a może tam być wyświetlane temp zewnętrzna oraz biegi w automacie ale ty ich nie masz nie każdy miał
mrdadi Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2008 no własnie mam automat - tiptronik... jak to sprawdzić czy faktycznie nie ma, czy może jest ale wyłączone ? zepsute ?
mcm Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 jeśli masz automat to powinieneś mieć u góry pokazywane biegi a u dołu temperaturę zewnętrzną, może wtyczka z tyłu licznika się wypięła bo na zaślepki mi to nie wygląda, albo wyświetlacze skopane
kamil21 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 u mnie na dolnym wyswietla temperature zewnetrzna, górny nic nie wyswietla a wyglada tak samo jak u ciebie.
grippen Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Kamil21 weź pod uwagę że nie masz automata więc u góry nic ci nie będzie wskazywać tylko na tym dolnym pasku temperature będziesz miał
mrdadi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 no własnie, że mam automata...
jocker01 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 czesc, wyciagnij zegary i bedziesz wiedzial czy masz podpieta wtyczke pod wyswietlacz, generalnie to zazwyczaj widac czy to zaslepka. Pozdrawiam Jocker01
mrdadi Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2008 no nareszcie,, bezpiecznik był przepalony i biegi już widać... ale na dole temperatury nie widać... ma ktoś schemat elektryczny do mojego modelu ? pozdr.
pox Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Poszukaj na forum był opis jak podłączyć wyświetlacz temperatury w zegarach. A dokładnie jest to tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalny_termometr_w_liczniku-t8481.0.html
Rekomendowane odpowiedzi