PiotraS1910 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam. Mam problem iż nie wyświetla mi się temperatura zewnętrzna. Czujnik jest bo widziałem, mała kostka miedzy zderzakiem a chłodnicą jak się nie myle. Moze byc spalona dioda w liczniku ? Dorzucam zdjęcie żeby było wiadomo o co chodzi. Kolega ma audi z tego samego roku i wlasnie w tym miejscu ma pokazana temp.
Szarik Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Sprawdz czy masz ten wyswietlacz bo czujnik moze byc od klimy
PiotraS1910 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 To musiałbym rozbierać cały licznik tak ?
pepik Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 To musiałbym rozbierać cały licznik tak ? Musisz wyciągnąć licznik i zobaczyć czy masz wyświetlacz, na 99% nie masz go i trzeba będzie dołożyć jeśli chcesz mieć temperaturę w zegarach, wszystko jest opisane tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=8481.0
PiotraS1910 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Opublikowano 10 Lutego 2012 Ooo widzisz Wielkie dzięki za pomoc!
krzysaudi Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Ale tutaj od razu widać iż nie masz tej opcji . Musisz sobie sprawić taki termometr i zapiąć go do siebie - a ten czujnik jest od klimy . Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi