cuchu17 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zamierzam wymienić rozrząd i zrobić duży przegląd ponieważ mi podchodzi .Jaki polecacie aso w łódzkim ? pozdrawiam
TooMeeK87 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Kolega uris ogarniał rozrząd przy takim silniku gdzieś w Brzezinach u kolesia dobrze i tanio.
Magdalenah Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Żadne ASO w łódzkim nie jest dobre, w związku z tym najlepiej sprawdzony warsztat i znany mechanik:hi:
lucas88 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Ja polecam Idczaka na Przybyszewskiego w Łodzi.
Magdalenah Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Wszyscy z bandy łódzkiej, którzy naprawiali i korzystali z usług Idczaka w Łodzi- odradzają ASO Idczak w tym również ja. Ostatni kontakt z fachowością owego serwisu miał kolega w kwietniu tego roku
martin_rs4 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Żadne ASO w łódzkim nie jest dobre, w związku z tym najlepiej sprawdzony warsztat i znany mechanik:hi: zgadzam sie w zupełności
Rekomendowane odpowiedzi