andrzejpiotrków Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Witam.Mam problem z moją a4,mianowicie znosi ją na lewo,a od około 90km\h zaczyna się trząść kierownica.Na przeglądzie niby wszystko ok,ale wiecie jak jest.Czy to opony,czy zbieżność,a moze jeszcze coś innego?
moskal Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 moze którąś przednią felge masz krzywą. moja kobieta niedawno najechała prawym kołem na rant kraweznika i oprzebiła opone, założyłem nową i wyważyłem felge. i miałem taki sam objaw. podniosłem auto , przrełożyłem prawa tylna do przodu a prawa przednią do tyłu i gra. spróbuj , moze ci to pomoże
mcm Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 niewyważone felgi, nierówny bieżnik na oponach, zbieżność nieustawiona sprawdzić
andrzejpiotrków Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Opublikowano 15 Maja 2008 Okazało się,ze pęka jedna z opon na krawedzi i zrobiło się jajo;najciekawsze jest to,ze była z roku 1991,a bieżnik był całkiem do rzeczy
pbbambus Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 koledzy ja mam taki sam problem tylko u mnie sie zaczyna od setki ale wlasnie niedawno zdazylo mi sie najechac za szybko na kraweznik i opona pekla wymienili mi opone ale nic nie powiedzieli ze alus jest krzywy ale sprobuje zrobic tak jak mowil msc79 a jak nie pomoze to trzeba dac aluska do prostowania pozdrawiam
moskal Opublikowano 19 Maja 2008 Opublikowano 19 Maja 2008 koledzy ja mam taki sam problem tylko u mnie sie zaczyna od setki ale wlasnie niedawno zdazylo mi sie najechac za szybko na kraweznik i opona pekla wymienili mi opone ale nic nie powiedzieli ze alus jest krzywy ale sprobuje zrobic tak jak mowil msc79 a jak nie pomoze to trzeba dac aluska do prostowania pozdrawiam Moim zdaniem to nie byli fachowcy , jesli po zmianie opony nie wyważyli ci całego koła. daj koło do wyważenia i bedziesz wszystko wiedział :th:
pbbambus Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 dzieki oddam kolko do wywazenia i zobaczymy pozdro audi a4 klubowicze
Rekomendowane odpowiedzi