Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] Pytanie o kluczyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziendoberek! Mam autko od dwoch dni i nie bardzo jeszcze sie orientuje,wiec mam tylko jeden kluczyk z jakims przyciskiem i dioda ale chyba sie nie swieci po nacisnieciu owego przycisku plus kluczyk na ktorym jest znaczek serwisowy.Czy wszystkie audi maja immobilaizer? Jak to sprawdzic? Czy dodatkowy kucz dorobi zwykly dlubacz w budce?Z góry dziekuje:)

Opublikowano

powiem ci tak , u mnie tez mam jeden kluczyk z dioda i przyciskiem i ma on w sobie immo , bo gdy dorobiłem sobie drugi kluczyk to nie moge nim odpalic auta.

Opublikowano

kluczyki z immo tylko w serwisie

nie tylko :tongue4:

Opublikowano

z tego co wiem można dorobic immo , chyba...

Opublikowano

mozna ,mozna,ale trzeba wiedziec jak :naughty: :naughty:

Opublikowano

No napewno laik tego nie zrobi :>

Opublikowano

u mnie w mieście teraz jest promocja na dorobienie kluczyka ja płaciłem 200 zł za 1 szt a teraz gostek bierze 150 zł mogłem poczekać i sobie dorobić :decayed:

Opublikowano

u mnie w mieście teraz jest promocja na dorobienie kluczyka ja płaciłem 200 zł za 1 szt a teraz gostek bierze 150 zł mogłem poczekać i sobie dorobić :decayed:

do twojego to zrobie ci za 100 bez promocji :P
Opublikowano

To zrób mi.

Opublikowano

To zrób mi.

przeciez juz masz :tongue4:[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2008, 12:52 _________________________________________________

No napewno laik tego nie zrobi :>

laik nie,ale srednio utalentowany uzytkownik vaga :naughty:

Opublikowano

to może kilka mi dorobisz bo strasznie zapominalski jestem :decayed:

Opublikowano

to może kilka mi dorobisz bo strasznie zapominalski jestem :decayed:

ok.wpadnij do mnie :naughty:

Opublikowano

witaj:) kluczyk mozesz dorobic nie tylko w serwisie-zdaza sie ze w zwyklej budce tez mozna.ja w mojej miescinie dorobilam w supermarkecie<na jego terenie byla budka z dorabianiem kluczy>uwazam ze jesli jestes z wiekzsego miasta to w kazdym centrum handlowym w ktorym dorabiaja klucze powinni miec takze atka usluge a jesli nie maja to pewnie poradzą gdzie tego zsukac.u mnie koszt to 150 zł a w promocji 120.pozdrawiam:D:D:d

Opublikowano

grot mozna dorobic u wiekszosci dorabiaczy kluczy,problem jest z immo,jesli gostek ma sprzecik do zczytania immo,no to zrobi to,tak czy inaczej potrzebna jest nowa pastylka immo,mozna ja kupic okazyjnie,ale trzeba uwazac,bo moze byc juz ''zamknieta'',a wtedy trzeba kupic nowa :wink4:

Opublikowano

Ja też dorabiałem jakiś czas temu kluczyk, kupiłem ori surówkę Audi i w Tesco dorobiłem, wszystko było ok do pewnego momentu jak założyłem system alarmowy z GSIM to du....a

dorabiany kluczyk nie działa, a nawet więcej blokuje cały komputer i musze wpisywac kody żeby odblokować i uruchomić silnik

pozdro :audi::a4fan::evil:

Opublikowano

dorabiany kluczyk nie działa, a nawet więcej blokuje cały komputer i musze wpisywac kody żeby odblokować i uruchomić silnik

pozdro

a jak wpisujesz kod i gdzie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja kupiłem sobie alarm ze scyzorykiem i:

grot mi dorobili za 45zł (10min roboty)

immo mi dorobili za 100zł (2min roboty)

... a wszystko to w małym zakładzie 'Szybki Mario' w Kauflandzie w mojej mieścinie :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pewnie że można dorobić a kosz to 130zł razem z immo a jedynie czego nie bedziesz miał po dorobieniu to otwierania drzwi z pilota w kluczyku,wiem bo sam pytałem bo też potrzebuje dorobić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie mam bateri w kluczyku a samochod moge odpalic normalnie to znaczy ze mam uszkodzony imo? myslalem ze bateria jest tylko do diody :shocked:

Opublikowano

nie mam bateri w kluczyku a samochod moge odpalic normalnie to znaczy ze mam uszkodzony imo? myslalem ze bateria jest tylko do diody :shocked:

dobrze myslales,a gdybys mial uszkodzona pastylke immo-prawdopodobnie nie moglbys odpalic auta

pastylka immo to nie bateria,to mala kapsulka i na pewno jest w kluczyku :wink4: