blant88 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Mam panowie mały problem ogólnie cały dzień migacze równo i stałym tempem migały lecz jak wjechałem już na parking to jak załączam lewy lub prawy migacz to migają bardzo szybko choć wszystkie żarówki świecą z góry dzięki za pomoc !
blant88 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 zobacz przerywacz. a gdzie on sie znajduje :?:
MASATO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 przerywacz jest w przycisku od awaryjnych.
blant88 Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 przerywacz jest w przycisku od awaryjnych. a niech mi ktoś podpowie jak ten przerywacz tzn ten przycisk wyciągnąć ?
MASATO Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 pociągnąć go do siebie, jak nie wyjdzie to jakąś cienką blaszkę wsunąć od góry i od dołu żeby metalowe zatrzaskowe blaszki puściły.
blant88 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 pociągnąć go do siebie, jak nie wyjdzie to jakąś cienką blaszkę wsunąć od góry i od dołu żeby metalowe zatrzaskowe blaszki puściły. to rozumie ze musze cały tunel środkowy rozkręcić ?
bollo Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie musisz , wystarczy ramkę (oblamówkę przycisków) zdemontować
blant88 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Opublikowano 18 Lutego 2012 Nie musisz , wystarczy ramkę (oblamówkę przycisków) zdemontować aha to ona jest na zatrzaskach ? i czy dobrze rozumie pierw bedzie trzeba zdemontować popielniczkę ? coś takiego znalazłem http://forum.samnaprawiam.com/elektryka-naprawa-przerywacza-kierunkow-a4-b5-vt313.htm
Rekomendowane odpowiedzi