a4-freunde Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 pewnie jedno i to samo ale brałem od tego goscia ... sprawdzona naprawde warto FOLIA CZARNA CZARNY CARBON 4D 152x50 NOWOŚĆ (4262704396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 pewnie jedno i to samo ale brałem od tego goscia ... sprawdzona naprawde warto FOLIA CZARNA CZARNY CARBON 4D 152x50 NOWOŚĆ (4262704396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zdjęcia te same to pewnie jeden, ciul, zamówiłem ją i myślałem że bedzie bardziej połyskująca:kwasny:, może jakby ją jeszcze bezbarwny prysnął to byłoby lepiej, ale i tak nie ma źle:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 tak tak na foto wyglada na bardziej połyskujaca... ale i tak od 3d jest mega róznica .... ja jestem zadowolony z efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 czyli tak jak mówiłem jeden uj te folie, żadna nie jest na tyle w połysku by sie równać do hydrografiki:whistling: na folii lakier bezbarwny będzie sie łuszczył w użytkowaniu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No hydrografika to fakt dobra sprawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Hydrografike w wannie możesz ogarnąć nawet. Kupujesz tylko folie i ten "rozpuszczalnik" prostsze niż oklejanie ---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:53 ---------- A efekt lepszy niż te 4d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Robiłeś w wannie ?? bo mnie zaciekawiłeś tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 W b5 wychodził taki RNS-e czy to z innego auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ja to zadoptowałem z a4 b7 .....przy pomocy kolegi krzysaudi ...W b5 tego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Robiłeś w wannie ?? bo mnie zaciekawiłeś tym. Jedyny problem to zagrzanie wody do 30st i utrzymanie tej temperatury w takiej wannie. Folia tania, aktywator dajesz, 2min czekasz i zanuzasz, na yt sa filmiki z domowymi sposobami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Toż to czornego chleb a wy w domu chcecie robic Tapnięte z iphona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 zamówiłem żarówki do przodu do usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Toż to czornego chleb a wy w domu chcecie robic Tapnięte z iphona a czorny to myślisz gdzie robi:polew::polew: sam mu wanne z KOŁA wybierałem 180/80:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Toż to czornego chleb a wy w domu chcecie robic Tapnięte z iphona a czorny to myślisz gdzie robi:polew::polew: sam mu wanne z KOŁA wybierałem 180/80:kox: Czorny w misce robi:bag: ---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- zamówiłem żarówki do przodu do usa chrom czy pomarańczowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 pomaranczowe napewno beda ale miał poszukac jeszcze chromy wziołem 10 sztuk pomaranczowyvh bo w dobrej cenie były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 pomaranczowe napewno beda ale miał poszukac jeszcze chromy wziołem 10 sztuk pomaranczowyvh bo w dobrej cenie były ja mam chromowane, tylko nie wiem gdzie:facepalm:, kupilem jakiś czas temu gdzies rzuciłem i leżą, ale w końcu się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 napewno znajdziesz jak beda naj mniej potrzebne ja .... czekam na dostawe i sprobuje to w jak najszybszy sposób to ogarnac ---------- Post dopisany 15-06-2014 at 23:22 ---------- Poprzedni post napisany 13-06-2014 at 00:06 ---------- nastempna stacja to avus III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Ale już są czy to plany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 moze sa moze plany kto to wie .....u mnie wszystko sie zmienia na szybkosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysaudi Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 To koorwa montu je a nie ściemiasz na szybkości A dokładki od seata lełona cupry nie chce brat w promocyjnej cenie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi