Gość Lokiszta Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Witam dziś od tak przestał działać przełącznik od opuszczania szyb kierowcy i dodatkowo ustawienie lusterek zew.poza tym wszystko działa nawet przełącznik od szyb od pasażera.Bezpieczniki sprawdziłem i są wszystkie dobre czy te dwa elementy są połączone i co się mogło stać.
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Sprawdz kabelki w gumie łączącej drzwi z przednim słupkiem
Gość Lokiszta Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nie działa też podświetlenie przycisków i opuszczenia szyb kabelki sprawdzałem już jeden miałem tam robiony bo głośnik nie działał a jaki kolor by odpowiadał za to w tej wiązce
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Miernik w dłon i działasz Temat omawiany co chwila na FORUM .
Gość Lokiszta Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 miernik tylko gdzie go tam wsadzić znajduje się tam jakaś kostka po stronie słupka lub zaraz w drzwiach bo miernika jako tako tam nigdzie nie wsadzę bo jest wiązka
wrclaguna Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Guma jest na wcisk wystraczy ze odciągniesz ją w którąś strone a zobaczysz przewody . Jak tam bedzie wszystko OK to musisz sciagnąć tapicerkę i szukać od przełacznikow po kablach .
Gość Lokiszta Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jednak przetarty kabelek czarny w wiązce w tej gumowej osłonie.Czy można kupić tą gumę właśnie bo trochę ona się zniekształciła.
wrclaguna Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jednak przetarty kabelek czarny w wiązce w tej gumowej osłonie.Czy można kupić tą gumę właśnie bo trochę ona się zniekształciła. Tak w ASO dostaniesz bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi