Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] nie działa elektr. ustawienie lusterek i opuszczanie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lokiszta
Opublikowano

Witam dziś od tak przestał działać przełącznik od opuszczania szyb kierowcy i dodatkowo ustawienie lusterek zew.poza tym wszystko działa nawet przełącznik od szyb od pasażera.Bezpieczniki sprawdziłem i są wszystkie dobre czy te dwa elementy są połączone i co się mogło stać.

Opublikowano

Sprawdz kabelki w gumie łączącej drzwi z przednim słupkiem :)

Gość Lokiszta
Opublikowano

nie działa też podświetlenie przycisków i opuszczenia szyb kabelki sprawdzałem już jeden miałem tam robiony bo głośnik nie działał a jaki kolor by odpowiadał za to w tej wiązce

Opublikowano

Miernik w dłon i działasz :)

Temat omawiany co chwila na FORUM .

Gość Lokiszta
Opublikowano

miernik tylko gdzie go tam wsadzić znajduje się tam jakaś kostka po stronie słupka lub zaraz w drzwiach bo miernika jako tako tam nigdzie nie wsadzę bo jest wiązka

Opublikowano

Guma jest na wcisk :) wystraczy ze odciągniesz ją w którąś strone a zobaczysz przewody . Jak tam bedzie wszystko OK to musisz sciagnąć tapicerkę i szukać od przełacznikow po kablach .

Gość Lokiszta
Opublikowano

jednak przetarty kabelek czarny w wiązce w tej gumowej osłonie.Czy można kupić tą gumę właśnie bo trochę ona się zniekształciła.

Opublikowano

jednak przetarty kabelek czarny w wiązce w tej gumowej osłonie.Czy można kupić tą gumę właśnie bo trochę ona się zniekształciła.

Tak w ASO dostaniesz bez problemu :)