Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co to za przełącznik/przycisk ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co_to.jpg

Witajcie :hi:

Co oznacza ten klawisz na zdjęciu bo nigdzie nie znalazłem takiego "guzika" :> ...nawet ogłoszenia sprawdzałem oglądałem zdjęcia i nie znalazłem .Jak ktoś wie to proszę powiedzieć . Z góry dziękuje :) :)[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 15:26_________________________________________________Ja te auto mam od niedawna i czy to wcisnę czy nie to nic się nie dzieje :wallbash:

Opublikowano

Na pewno nie jest to fabrycznie montowany przycisk... Może ktoś miał dzienne albo jakiś inny wynalazek po czym to odłączył i zostawił pstryczek, żeby dziury nie było.

Opublikowano

musisz wcisnąć pedał gazu do końca a następnie ten guzik, i wtedy załącza sie system NITRO :D

:polew: :polew: :polew:

[mod]co to ma być ? :kwasny::wallbash:[/mod]

a tak na serio to nie wiem co to jest, pierwszy raz widzę coś takiego ;D

warnwarn.gifot w technicznym!

Opublikowano

moim fachowym okiem jest to albo klawisz NITRO albo katapulta taka jak w szybkich i wściekłych dlatego radze nie sprawdzać :D

warnwarn.gifot w technicznym !

Opublikowano

napisz, jaki masz silniczek, bo może ktoś sobie założył rezystor, albo po prostu halogeny, czy coś tego typu tym załączał. Wiem jeszcze, że niektóre ludziki włączają sobie w ten sposób wzmacniacz, więc jeśli zostały kable w bagażniku, to teoria się potwierdzi.

Opublikowano
  • Autor

Audi A4 b5 1.6 1997r. bez lpg

;( szkoda ...hmm co to może być :mysli: :mysli:

Opublikowano

A zdjąłeś już ten przycisk, żeby w ogóle zobaczyć co tam jest?

Opublikowano

ej a może jakieś podgrzewanie foteli czy coś ? strzelam bo sam mam b6 ale w którymś passacie widziałem coś takiego z takim przyciskaczem

Opublikowano

Podgrzewanie owszem jest... ale po bokach masz te pokrętła... Kolega zdejmie sobie ten przycisk dopiero coś będziemy myśleć bo tam może nic nie ma ( jak moje pseudo Webasto ;( )

Opublikowano

A nie ma to związku z tym radiem? jakiś przycisk od wyłączenia "prądu" żeby po wyciągnięciu kluczyka nie ciągnęło z aku? Też widziałem kilka takich patentów, nie koniecznie znajdowały sie na desce rozdzielczej

Opublikowano
  • Autor

ja tego radia nie mam jest JVC teraz :>ale tego przycisku nie demontowałem nie wiem . Ja tez nigdzie sie nie spotkałem z takim czymś .A podgrzewane siedzenia są po bokach te przyciski :wink4:

mi się wydaje że to nie samoróbka to to jest naprawdę zrobione jakby juz to było od zawsze. Może jakiś "Helmut" z niemiec coś wymyślil :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 22:07_________________________________________________...ja nawet nie wiem co jest dokładnie w wyposażeniu :slina: niby wszystko prócz skóry ale NIBY . A gdzie to mogę sprawdzić co ja tak naprawdę powinienem mieć w aucie . Pomocy dla "laika" proszę :>

Opublikowano

Co powinieneś mieć w aucie --> kody wyposażenia. gdzie je znaleźć wlepka w kole zapasowym albo w książeczce serwisowej. rozkodowanie --> http://www.audiklub.org/wyposazenie.html

Samoróbka od Helmuta jak nic... chyba, że to auto Jamesa Bonda :polew: :polew:

Opublikowano

ja kiedyś na taki pstryczek halogeny sobie w golfie podłączyłem :)

Opublikowano

Wyciągnij ten przycisk i zobacz po kablach gdzie to jest podłączone, bo tak to będzie zgaduj zgadula.. :wink4:

Opublikowano

ja tego radia nie mam jest JVC teraz :>ale tego przycisku nie demontowałem nie wiem . Ja tez nigdzie sie nie spotkałem z takim czymś .A podgrzewane siedzenia są po bokach te przyciski :wink4:

mi się wydaje że to nie samoróbka to to jest naprawdę zrobione jakby juz to było od zawsze. Może jakiś "Helmut" z niemiec coś wymyślil :polew:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 22:07_________________________________________________...ja nawet nie wiem co jest dokładnie w wyposażeniu :slina: niby wszystko prócz skóry ale NIBY . A gdzie to mogę sprawdzić co ja tak naprawdę powinienem mieć w aucie . Pomocy dla "laika" proszę :>

To jest samoróbka, dlatego nikt Ci nie odpowie na pytanie co to jest. Jak sam widzisz każdy wróży zupełnie bez sensu. Może to, a może to. Jedyne co możesz zrobić to wyciągnąć ten przycisk i po przewodach dojść co jest podłączone pod to (jak dojdziesz gdzie idzie ten kabel i nadal nie będziesz pewny jego funkcji to pokaż co zasila i wtedy możemy pomóc), jak nie potrzebny to kup ori zaślepkę i ją tam umieścić.