raffael Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 witam potrzebuje wymienic filtr kabiny , jak sie za niego zabrac? pozdrawiam
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 po lewej stronie pod szyba masz go schowanego, ściągasz uszczelkę i wyciagasz po malu plastik i zobaczysz filtr wyciagasz zakladasz nowy i po robocie
Santa Cruz Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 Jeszcze zwróć uwagę na kierunek przepływu powietrza - na filtrze z boku jest wydrukowana strzałka.
raffael Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 Dzieki chłopaki wymienione , a tak na marginesie mechanik powiedział mi ze pod schowkiem jest ten filtr, ha ha widac jak zna , a mam jeszcze jedno pytanie jest tam drugi filtr na srodku taki jakby woreczek do czego on jest bo widze ze jest uszkodzony?
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 o to ja u siebie zlokalizowalem jeszcze filtr powietrza ale obok kabinowego juz nic nie widzialem, jak bys zdjecie zrobil i wrzucil to wtedy postaram sie pomoc
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 a to Ci powiem ze nie mam pojecia u siebie tutaj takiego nie mam albo nie zauwazylem
raffael Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 na instrukcji wymiany filtra kabinowego jest to również zaznaczone
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 i nie ma napisane co to jest? do czego to służy
raffael Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 namalowany jest filtr i to cos i szczałki na te dwie rzeczy
Gość SpongeBob Opublikowano 20 Lutego 2012 Opublikowano 20 Lutego 2012 no niestety nie pomoge Ci wiecej teraz jutro zajrze u siebie pod i zobacze co to jest to wtedy moze bede wiedzial cos wiecej
raffael Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Opublikowano 20 Lutego 2012 dzieki za info, pozdrawiam, jak sie cos dowiem wiecej tez napisze
Rekomendowane odpowiedzi