Opublikowano 20 Lutego 201214 l Witam nie miał ktoś nie dawno egzaminu na kat C+E??głównie mi się rozchodzi o połączenie przewodów naczepy pod solówke który pierwszy żółty czy czerwony ?? w jakiej kolejności to powinno być,jutro egzamin a mi po głowie chodzi to cały czas,szukałem w necie to nic ciekawego nie znalazłem...
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Autor czyli to bez znaczenie który pierwszy aby dobrze podłączyć??żółty idzie od strony kierowcy a czerwony i od świateł po lewej stronie... to tez penie zalezy od samochodu ale ja tak miałem na kursie i mysle ze na egzaminie bedzie tak samo ...
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Tylko przez dyszel nie skacz jak będziesz podłączał drugi przewód ,a tak to obojętnie odruchowo idziesz przewodu od strony kierowcy
Opublikowano 20 Lutego 201214 l na moim egzaminie gość pod przyczepą przeszedł, żeby było szybciej :gwizdanie:
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Autor na moim egzaminie gość pod przyczepą przeszedł, żeby było szybciej :gwizdanie: hahahahaha i pewnie zdał he dziękuje wam bardzo teraz moge spać spokojnie !
Opublikowano 20 Lutego 201214 l U mnie też chyba nie było znaczenia , luknij jak będzie to podłączać osoba przed tobą . z tego co pamiętam to ważne żeby podczas podłączania auto było zgaszone
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Autor U mnie też chyba nie było znaczenia , luknij jak będzie to podłączać osoba przed tobą . z tego co pamiętam to ważne żeby podczas podłączania auto było zgaszone to wiem nie ma jak daleko jest stanowisko gdzie sie egzaminuje
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Witam nie miał ktoś nie dawno egzaminu na kat C+E??głównie mi się rozchodzi o połączenie przewodów naczepy pod solówke który pierwszy żółty czy czerwony ?? w jakiej kolejności to powinno być,jutro egzamin a mi po głowie chodzi to cały czas,szukałem w necie to nic ciekawego nie znalazłem... te taki młodzik z Ciebie i C+E już robisz ?
Opublikowano 20 Lutego 201214 l a w czym wiek przeszkadza? u mnie był najpierw żółty pózniej czerwony przy rozpinaniu i przy spinaniu odwrotnie, ale ja robiłem na naczepie?
Opublikowano 20 Lutego 201214 l Autor Witam nie miał ktoś nie dawno egzaminu na kat C+E??głównie mi się rozchodzi o połączenie przewodów naczepy pod solówke który pierwszy żółty czy czerwony ?? w jakiej kolejności to powinno być,jutro egzamin a mi po głowie chodzi to cały czas,szukałem w necie to nic ciekawego nie znalazłem... te taki młodzik z Ciebie i C+E już robisz ? no a czemu nie ?? czasy sa ciezkie jest okazja to sie robi[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 19:41_________________________________________________czyli to bez różnicy [br]Dopisany: 20 Luty 2012, 19:43_________________________________________________ a w czym wiek przeszkadza? u mnie był najpierw żółty pózniej czerwony przy rozpinaniu i przy spinaniu odwrotnie, ale ja robiłem na naczepie? kolega tez 21 lat i juz prawko masz??
Opublikowano 21 Lutego 201214 l Autor Ja też mając 22 lata miałem zrobione ku*** a jeździć nie mogę czemu nie mozesz jezdzic??
Opublikowano 21 Lutego 201214 l Po 1. W sumie nie chce mi się bo zajmuje się czym innym a miał bym ok bo brat ma transport (6 chłodni) 2. W styczniu miałem operacje oka i mam szpitalny zakaz pracy jako zawodowy kierowca, minimum 2 lata
Opublikowano 21 Lutego 201214 l tak tak mamjuz papier łącznie z kwalifikacjami i adrami zrobiłem z dofinasowania z unii kosztowało mnie 1500 zl razem, ale i tak sie przyda bo mamy transport.. jak to u Was panowie jest, bo jak robiłem to zdawałem w Tarnowie na tym samym aucie na którym się uczyłem, też tak macie?
Opublikowano 21 Lutego 201214 l zółty i czerwony to bez różnicy ważne aby podłączyć pierw ABS i Prąd a potem powietrze .na trakach smigalem 5 latek