Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Jak zamontować lampke oświetlenia wnetrza z tyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce założyc lampke z tyłu w podsufice i mam kilka pytań.... jak wytne miejsce na lampke to do czego mam ja przykrecic zeby nie goniła :mysli: jak pociagnoc kable zeby było najprosciej :mysli: oto zdjecie lampki 63aa3ed0a411b233m.jpg

Opublikowano

kable od lampki przedniej, tej lampki się nie przykręca jest na wcisk :hi:

Opublikowano
  • Autor

kolego zeby wyciać otwór musze sciagac podsufitke??

Opublikowano

najłatwiej by było to dopasować, chcesz to wyjmę swoją lampkę i cykne Ci foto jak to jest w oryginale

Opublikowano
  • Autor

jak bys dał rade :hi:

Opublikowano

a niejest tak ze w poliftowych czy tam nowszych rocznikach podsufitka jest wyprofilowana pod ta lampke a w starszych jest plaska podsufitka w tym miejscu??? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

kolego ja mam taki ukos z tyłu podsufitka z szyberdachem

Opublikowano

ja wlasnie w avancie widzialem ze oryginalnie to chyba ona jest wyprofilowana niewiem jak jest w sedanie :confused4: tez bylem chetny na taka lampke lecz balem sie czy nie zrobie dziury w podsufitce nadaremno :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

e może nie bendzie tak żle :gwizdanie: poczekam bo kolega Góral.tz ma wysłać zdjecie jak jest w orginale

Opublikowano

a niejest tak ze w poliftowych czy tam nowszych rocznikach podsufitka jest wyprofilowana pod ta lampke a w starszych jest plaska podsufitka w tym miejscu??? :mysli:

tak jest

może trochę lampka prężyć i wypychać podsufitkę ale można próbować i kombinować

foto poglądowe http://postimage.org/image/4ep0pob3f/

Opublikowano

no jest przetłocznie w podsufitce nawet nie zwróciłem na to uwagi

Zdj_cie0597.jpg

Zdj_cie0599.jpg

Opublikowano

Oprócz tego że jest przetłoczenie w podsufitce to pewnie jest tam jakieś "wzmocnienie" żeby ta lampka nie odpadła na większym dołku, w przedlifcie pewnie tego nie ma i możliwe że nie będzie za co ją złapać, żeby nie odpadła.

Opublikowano

dobrze ze nie wycinalem niczego :decayed: ale bym sobie syfu narobil :sick3:

Opublikowano

Oprócz tego że jest przetłoczenie w podsufitce to pewnie jest tam jakieś "wzmocnienie" żeby ta lampka nie odpadła na większym dołku, w przedlifcie pewnie tego nie ma i możliwe że nie będzie za co ją złapać, żeby nie odpadła.

jest tam takie wzmocnienie ale sama lampka siedzi na wcisk, wydaje mi się że jesteś to w stanie dorezać, tylko lampka nie będzie tak schowana jak w polifcie a wystawać no moje oko z 3 mm

Zdj_cie0601.jpg

Opublikowano
  • Autor

no to zobaczymy pochwale sie jak założe.

Opublikowano
:good:
Opublikowano
  • Autor

jeszcze jedno z lampki w podsufice wychodzą 3kable na lampke a w tej nowej lampce mam 6 kabli

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też chciałem taką lampke sobie założyć bo z tyłu jest ciemno jak w ....kosmosie :). Ale widzę żę lepiej sie za to niebrac bo wyrezam dziurę a potem bende szukać pewnie nowej podufitki bo stara bedze odklejac sie albo jeszcze wie jakie cuda chociaż to jest myśl wtedy bym kupił podsufitkę od lifta z lampką :) STASIU227 daj znac jak juz zamotujesz bo bardzo mnie to ciekawi i tez cały czas mysle o tej lampce

Opublikowano

A czemu nie założycie lampek w słupki :question: