Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] lampy Depo postojówki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam zakupiłem lampki depo i zauważyłem ze w jednej jest postojówka i to jeszcze w lampie prawej w lewej brak gniazda chociaż w instalacji lampy jest "wolno wiszace" gniazdo postojowe,czy można mieć jedna postojówe i to z prawej strony czy trzeba rezaC w odbłyśniku,czy wogóle da się wywiercić otwór pod takie gniazdo?

Opublikowano

Wg. przepisów Polskiego Prawa, musisz mieć w każdej lampie auta światło postojowe. Niezależnie czy z przodu czy z tyłu. A czy da się wywiercić to musisz sam dokładnie porównać lampę prawą z lewą. Jeśli byłaby taka możliwość i podjął byś się tej czynności, to pamiętaj że to jest plastik i trzeba uważać, żeby przy takich pracach nie pękł.

Opublikowano

Ja bym to odeslal i to jest najlepsze rozwiazanie.

Opublikowano
  • Autor

nie będę odsyłał bo szukałem takich lamp:)nie wiem czy depo produkowało wogóle taka wersje ale są to z mojego punktu widzenia depo USA:) postojówki w kierunkach:)w prawej lampie jest gniazdo na postojówke w lewej brak...ciekawe dlaczego:)jednak nie będę wiercił:)bo odbłyśnik dostanie po :bicz3: założę takie jakie są:)lekko przerobie tylko instalke w tych kierunkach tzn.pozostawię w nich postojówki(bo jest tam żaróweczka 2 włóknowa żeby nie było PY27/7) ale założę tam jakiś włącznik i wyłącznik kołyskowy gdyby niebiescy się doczepili :)i w prawej lampie również będzie postój a lewa no cóz bedzie bez jak narazie:)chyba ze wymiana odbłysnika długich:)