Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Instalacja kierownicy multifunkcyjnej S3/R8/S6/TT/A4 B7/B8 w A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No masz rację, nie drogo w sumie :kwasny: ale chodzi mi o to, ze może trafi mi sie tańsza, bo nie musi być z TT lub R8, wystarczy mi z B7 (ale musi być multi bo ja już mam dość fajną kierownicę ale dlatego że ostatnio zamontowalem RNS-E z SDSem, no to pomyślałem że przydałoby się używać te glosowe funkcje) :naughty:

W każdym razie, pomalutku sobie poluje na okazyjke, bo jak pisalem w wątku Mechanicznym, będę musiał wkrótce wymienić cały układ kierowniczy, bo wycieka mi płyn wspomagania... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

A masz moze jakies zdjecie kierowniczki ? (stan, itd) Chyba ze jest w takim samym stanie jak kierowniczka Malika.

YOU BID HERE ON AN

AUDI SPORT STEERING WHEEL WITH AIRBAG

MULTIFUNKTION

EXECLUSIVE !!!

Ładna. No to kiedy montaż? :)

Opublikowano

Montaż chciałbym już... no ale trzeba uzbierać kasę... :confused4:

Opublikowano

ładna kiera ale nie pikowana..i nie s-line :confused4:

Opublikowano

No masz rację, nie drogo w sumie :kwasny: ale chodzi mi o to, ze może trafi mi sie tańsza, bo nie musi być z TT lub R8, wystarczy mi z B7 (ale musi być multi bo ja już mam dość fajną kierownicę ale dlatego że ostatnio zamontowalem RNS-E z SDSem, no to pomyślałem że przydałoby się używać te glosowe funkcje) :naughty:

W każdym razie, pomalutku sobie poluje na okazyjke, bo jak pisalem w wątku Mechanicznym, będę musiał wkrótce wymienić cały układ kierowniczy, bo wycieka mi płyn wspomagania... :wallbash:

Moze sie dogadamy? Ja mam ORI S-line skorzana, Pikowana, multifunkcyjna i zestaw glosnomowiacy tez mam (B7), i chcialbym sobie taka sama zalozyc, tylko scieta z dolu, tak jak malik ma. Mieszkam w Niemczech. Wrzucilbym fotke, ale nie wiem jak to sie tu robi..

Opublikowano

Hehe, dobrze, ale w jaki sposób chciałbyś się dogadac ?

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzieki :th:

Ciekawy jestem jeszcze jak zrobic z mikrofonem. Bo mam wmontowany "stary gruby" telefon Audi (Siemens chyba) i uchwyt, no i oczywiscie mikrofon w "dachu" kolo szyberdachu.

Ale jesli chcialbym uzywac funkcji SDS poprzez przycisk PTT na MF kierownicy, pewnie trzebaby jakos przekablowac ten mikrofon do kierownicy lub RNSa, nie ? :blink:

Mikrofon zostaje ten sam. Musisz zamontowac zestaw bluetooth (ebay.de ok 160EUR) plus odpowiednie okablowanie i antenka (navik ok 70PLN). Obecny zestaw do śmieci. Nawięcej problemów będzie z demontażem uchwytu. Będziesz musiał wymienić cały tunel środkowy (allegro około 150PLN).

Opublikowano

No dobrze, to mam co robić w najbliższych kilku miesiącach... :wallbash:

Dzięki za te wszystkie info! :hi:[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2008, 06:12 _________________________________________________Dzisiaj zdemontowałem uchwyt telefonu.

Udało się, bo nie ma śladu po nim :

Tak było :

dsc3424tw6.th.jpg

A teraz jest tak (sorry za jakosc, zdjecia byly robione komorka) :

dsc00286wk5.th.jpg

dsc00287ie3.th.jpg

Opublikowano

mi powiedział 2800 :gwizdanie:

Opublikowano

to biore!!!! jak tylko namowie dziewczyne na to zeby mi ja sprawila w prezencie:))))

dorzuce fotele od rs4 i bede mial ladny pakiet srodkowy.

ile dacie za fotele od s-line?:)

ale pewnie przelaczania biegow nie da sie ustawic w kierownicy? nie znam sie i nie wiem jak to jest.

Opublikowano

a jaką masz skrzynie ?? :decayed:

Opublikowano

automata. fajny bajer ta zmiana biegow. ale mimo iz specjalista nie jestem to sadze ze sie tak nie da. rs4 a zwykla a4 to jednak LEKKA roznica:)

Opublikowano

:oklaski: efekt mega :th:

Nie sprawdziłeś czy jest nr.na zaślepce S-line :(

Wg ETKI 4F0419685 cena ok. 90,-zł

bo niestety to nie jest ten nr.a zaślepkę można łatwo ściągnąć. pomocy :( :( :([br]Dopisany: 12 Maj 2008, 15:26 _________________________________________________to jest nr zaślepki która pasuje do kierownicy z B6 B7 taki mały s-line

Opublikowano
  • Autor

waskipl Stary, ale weź wytłumacz proszę o jaką "zaślepkę" Ci chodzi? Zaślepkę poduszki powietrznej? Bo znaczek sline jest stałym elementem kierownicy i nie jest zamontowany na żadnej zaślepce tylko jest wytłoczony w aluminiwym szkielecie kierownicy. Numer same kierownicy podałem na początku tego postu.

Opublikowano

waskipl Stary, ale weź wytłumacz proszę o jaką "zaślepkę" Ci chodzi? Zaślepkę poduszki powietrznej? Bo znaczek sline jest stałym elementem kierownicy i nie jest zamontowany na żadnej zaślepce tylko jest wytłoczony w aluminiwym szkielecie kierownicy. Numer same kierownicy podałem na początku tego postu.

oki ,wieczorkiem zrobię zdjęcie zaślepki i kierownicy w którym miejscu ma być. :)

może to pomoże :mysli:[br]Dopisany: 14 Maj 2008, 14:24 _________________________________________________oto

c311f8cce9ac2d27m.jpg

fb211598eabdaf23m.jpg

63a84ec6190bdd65m.jpg

Opublikowano
  • Autor

Hmmmm... to mi zabiłeś ćwieka. Nie miałem pojecia, że to jest rozbieralne. A jaki numer ma Twoja zaślepka?

Opublikowano

musisz śiągnąć poduszkę i potem delikatnie zdjąć cały chromik .Schodzi bez problemu. :)

No właśnie nie ma żadnego nr. :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Maj 2008, 13:11 _________________________________________________a nie mam gdzie sprawdzić w ASO nie umieją powiedzieć :([br]Dopisany: 15 Maj 2008, 13:12 _________________________________________________ i :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli zaślepka nie ma numeru to nie jest wogóle klasyfikowana jako osobna część.

Numerację masz przypisaną tylko do całej kierownicy.

Opublikowano
:evil: oby nie ,zamówiłem w ASO wszystkie zaślepki jakie przychodzą .Mam nadzieję że jedna z nich to TA. :gwizdanie: