Opublikowano 3 Marca 201214 l Witajcie A4 B5 z przed liftu, pierwszy wypust kupione pod koniec stycznia szwajcar 2.8 quattro ze szperą, bez radia z kilkoma rzeczami do zrobienia. Z wyposażenia: * welur * climatronik * 4 el szyby * elektryczne grzane lustra * i pewnie jeszcze kilka innych o których nie pamiętam * wg kodów wyposażenia fabryczne zawieszenie "sportline" cokolwiek to oznacza jest niżej i twardziej niż inne b5 którymi jeździłem Z planów ogólnie przerobienie na s4 zarówno z zewnątrz (zderzaki, progi, lampy, lusterka) jak i wewnątrz, 3 ramienna kiera, gałka itd. + lampy zespolone s4 * hamulce 312 na przód * wydech końcowy przelotowy bo obecnie jest wg mnie za cicho (poprzednie v6 miałem na pełnym 3" przelocie i było miodzio] * jak wystarczy środków to fotele i tapicerka z rs4 Małe fotostory w dniu zakupu Świrujący klimatronik Został wymieniony na taki s4 w którym wszystko działa Przy okazji wymieniłem ramke radia i ostatecznie zamontowałem nowe radyjko Wygląda to tak razem z climatroniciem przyszła w paczce kierownica 3 ramienna od s4, niestety bez wiekszej rzeźby nie da się jej załozyć, bo moja występuje razem z pierścieniem ślizgowym ;( z racji, że dzisiaj miałem trochę czasu z rana... nie mogłem sobie odmówić i pojechałem do roboty na szybką przymiarkę...wybaczcie, że zdjęcia takie byle jakie przed po Mak Variante 8j17 et 30 i gumki Vredestein Sessanta 225/45R17 XL Na chwile obecną tyle Kolejne mody wkrótce
Opublikowano 3 Marca 201214 l WitajcieA4 B5 z przed liftu, pierwszy wypust kupione pod koniec stycznia szwajcar 2.8 quattro ze szperą, bez radia z kilkoma rzeczami do zrobienia. Został wymieniony na taki s4 w którym wszystko działa uu klimatronik z S4 to niezly przeciag musi robic
Opublikowano 3 Marca 201214 l mój był zepsuty więc zmieniłem widze, na ten z pierwszego malego lifciku, ale dlaczego S4?
Opublikowano 3 Marca 201214 l Autor bo udało się taniej wyrwać przy zakupie kierownicy po prostu kupiłem wszystko w jednym miejscu u jednego człowieka w sumie tylko taki powód tego był
Opublikowano 3 Marca 201214 l Kolorek masz ładny ;D powodzenia w modach ;D rzuć ją koniecznie o glebę ;D
Opublikowano 3 Marca 201214 l Autor ona jest fabrycznie niższa od zwykłych b5 o jakieś 4cm Kumpel swoją b5 na 225/55r16 praktycznie przejeżdża nad moim lusterkiem
Opublikowano 3 Marca 201214 l Kolorek taki sam jak mojej pierwszej A-4:)A jesli chodzi o zawieszke to nie sadze,aby byla o 4 cm nizsza.Powodzenia w modach!!!