broker25 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 witam, koledzy czy szyby i ramki szyb są takie same w audi b6 i b7?? chodzi mi o drzwi przednie od strony pasażera. Musze wymienić ramke szyby w b6, i mam na oku taka ramke z b7, ale pytanie czy wszystko podejdzie bez kombinowania,?? a i czy jest różnica w tych szybach i ramkach drzwi między sedan a kombi??
Vandit Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 różnicy w kombi a sedan nie ma, ramce i szybie z b7 do b6 raczej tez nie, chociaż do końca nie jestem pewien, różnica jedynie jest w poszyciu, inne przetłoczenia blachy....
greg2505 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Vandit między avant a sedan jest różnica inne są tylne ramki przód jest taki sam ,jeśli chodzi o różnice między b6 i b7 nie wiem
Vandit Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Vandit między avant a sedan jest różnica inne są tylne ramki przód jest taki sam ,jeśli chodzi o różnice między b6 i b7 nie wiem właśnie koledze chodziło o przód....
Rekomendowane odpowiedzi