skipy Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Witajcie Jak w tytule mam audi a4 i radio zamontowane tam to zwykle audi concern, nie wiem jakie dokladnie ,czy orientujecie sie jak zrobicwejscie aux tak bym mogl podlaczyc zwykly kabel jack-jack? oraz czy moje radio odtwarza mp3format? moze ktos wie jaki koszt modolu blutooth? dziekuje gory
wrclaguna Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Mozesz wyrezać AUX Orginalnie jest zamontowany w podłokietniku , wystarczy wtyka piny oraz kodowanie w radiu . Koszt jakies 70-90 PLN Jezeli chodzi o bluetooth to tez mozesz dołozyć tylko musisz sprawdzić czy Gatewaya masz po Canie czy MOST .
skipy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 Czy opcje aux i bluetooth wyswietla sie wtedy na mmi? czy w dobrym car audio sklepie mi to zrobia? i co to ten Can lub most bo zielony jestem, rozumiem ze kabel od radia do podlokietnika juz mam przeciagniety hm....? pozdrawiam
addassko Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Czy opcje aux i bluetooth wyswietla sie wtedy na mmi? czy w dobrym car audio sklepie mi to zrobia? i co to ten Can lub most bo zielony jestem, rozumiem ze kabel od radia do podlokietnika juz mam przeciagniety hm....? pozdrawiam w dobrym serwisie car audio wszytsko zrobia :naughty:
wrclaguna Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Czy opcje aux i bluetooth wyswietla sie wtedy na mmi? czy w dobrym car audio sklepie mi to zrobia? i co to ten Can lub most bo zielony jestem, rozumiem ze kabel od radia do podlokietnika juz mam przeciagniety hm....? pozdrawiam Wejście AUX to jedna instalacja a bluetooth to druga osobna instalacja . Musisz kupić sterownik Bluetooth i odpowiedni go zakodować pod Concerta. Nie wiem skąd jestes ale polecam tą firme http://www.naviservice.com.pl/?item=131&t=1331470051
Rekomendowane odpowiedzi