red0n Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 Witam serdecznie, Chciałbym się Was spytać, czy jak mam jedną sprężynę z lewej strony z diesla (jest wyżej przez to) z prawej natomiast mam normalną od benzyniaka, czy to może być przyczyną, że tnie mi oponę z lewej strony od wewnątrz? Nadmienię, że zbieżność itp jest gitarka. Dzięki z góry za odp.
MASATO Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 możliwe, jaki masz silnik ? bo mam 1 sprężynę przednią z sedana 1.8.
red0n Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 kurczę, dopiero zauważyłem, że po update nie ma info po lewej, sorry:) raczej nie będzie pasować, mam 1.6 ADP. i chciałbym mieć więcej pewności niż "możliwe" - bo jak już, wymieniłbym dwie, a mało to nie kosztuje....
MASATO Opublikowano 10 Marca 2012 Opublikowano 10 Marca 2012 szukaj sprężyny o oznaczeniu: 1 kropka fioletowa, 2 kropki brązowe
red0n Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 w razie czego, będę wiedział. dzięki piękne.
Rekomendowane odpowiedzi