pawełsur Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Mam problemik chcem zakupic urzywany licznik , a jestem za granica ,stary muj przestal dzialac wogule nie otpowiada na waga i nic w nim nie dziala , czy przy zakupie dostane kody licznika i czy sam dam rade go zaprogramowac czy ktos robil cos takiego ?waga mam, prosze o pomoc ,dzieki nara.
grzanek85 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 W twoim aucie nic nie trzeba programować wrzucasz licznik z tego samego rocznika i wszystko działa, immo jest poza licznikiem. Tylko musi być ta sama firma co masz
pawełsur Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No siemanko dzieki za pomoc ale kolega muj byl u elektryka i on mu muwil ze jednak potrzebuje te kody i sam sobie we wloszech nie poradze z tym problemem niewiem jaka w tym prawda ale nie kupilem tego licznika pozdrowienia
grzanek85 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 W twoim roczniku auto odpala i jeździ nawet bez licznika, jak nie wierzysz spróbuj. Po prosto rocznikowo sie muszą zgadzać żeby te same wtyczki były i już, wyjmujesz stary zakładasz ten.
pawełsur Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2008 czesc miales racie :th:licznik zakupilem we wloszech zalorzylem i dziala pozdrowienia i dzieki
Rafal_ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 a nie ma roznicy czy silnik jest 4-ro czy 6-scio cylindrowy?
grzanek85 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Liczniki są takie same w 4 i 6 cylindrówce, tylko trzeba zmienić kodowanie licznika vagiem bo dla 6 i dla 4 jest inne :th:
Rekomendowane odpowiedzi