Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Niebieski Bandyta z UK WORK IN PROGRESSSS.....!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to się wyreza :wink:

Opublikowano
  • Autor

no to wtedy to by był ONE ON THE WORLD :grin:

Opublikowano
no w sumie to ma być bandyta , więc mieszanie chyba jest jak najbardziej wskazane :wink:

jeżeli to ma być bandyta to musi być seria :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tak zwana bieda edyszyn :grin: - tak było jak go kupiłem i raczej bandyty nie przypominał :wink:

Opublikowano

Odeslij mi zderzak z S ;)

Opublikowano
s-line, nie mieszaj :grin:

+1 :wink: Michak co było z navka?:wink:

Opublikowano

zostaw tak jak jest bo przekombinujesz. pozatym swietna furka

Opublikowano

Wszyscy rezają kiery z innych modeli (B7, TT) ale czy wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że podczas kraksy taka poduszka w kierownicy nie wystrzeli? Też, myślałem o tym modzie jednak wiadomosć ta skutecznie mnie od tego odwiodła.

A tak to fura kozak :D

Opublikowano
Wszyscy rezają kiery z innych modeli (B7, TT) ale czy wszyscy zdają sobie sprawę z tego, że podczas kraksy taka poduszka w kierownicy nie wystrzeli? Też, myślałem o tym modzie jednak wiadomosć ta skutecznie mnie od tego odwiodła.

a masz gwarancje ze nie wystrzeli??

Opublikowano

Jak to mówią... Fashion over function :decayed:

Opublikowano
  • Autor
s-line, nie mieszaj :grin:

+1 :wink: Michak co było z navka?:wink:

nie chcę cie dobijać , ale było tak jak ci pisałem wystarczyło wszystko rozłożyć , wyczyścić , potem złożyć , nowy pin , nowy soft i śmiga aż miło :kox:i już jeździ u jednego angola :decayed:

---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------

to ja może odpowiem tak a jaka jest pewność że w twoim jedenastoletnim już samochodzie poducha wystrzeli prawidłowo ? wszystko ma swoją ważność :wink:

---------- Post dopisany at 19:13 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

Jak to mówią... Fashion over function :decayed:

and this is true :wink:

Opublikowano

Ładna a4 i ten kolorek:D Czym sie roznia boczki bose od zwykłych oprocz tego ze maja emblematy?

Opublikowano
  • Autor
Ładna a4 i ten kolorek:D Czym sie roznia boczki bose od zwykłych oprocz tego ze maja emblematy?

dzięki , też chciałem sobie sprawić airraida jak ty ale do furki której używam codziennie do pracy to raczej nie

a co do boczków to można powiedzieć że niczym :wink:

Opublikowano

dzięki , też chciałem sobie sprawić airraida jak ty ale do furki której używam codziennie do pracy to raczej nie

Czemu jesli wszystko dobrze zrobione to mozna latac:D

Opublikowano
  • Autor

nie dawno założyłem komplecik Bose , czekałem na wtykę do wzmaka więc na pierwszy ogień poszły tylko głośniki i subwoofer

co do moich początkowych wrażeń to już po wymianie samych głośników dało się zauważyć że dźwięk jest o niebo lepszy niż to co grało dotychczas

dzisiaj przyszła mi wtyczka do wzmacniacza i trzeba było dokończyć projekt

img7447t.jpg

In progresssss......

img7465e.jpg

img7478vr.jpg

img7479y.jpg

i wzmacniacz gotowy do pracy :naughty::kox:

img7487u.jpg

z powodu braku czasu do wzmacniacza podłączyłem tylko tył.

No to teraz wrażenia , w porównaniu do tego co było wcześniej, dźwięk z głośników jest bardziej przejrzysty i lepiej słychać wysokie tony a co do suba to bez porównania to bas jest bardziej przenikliwy i głębszy niż na standardowym setupie. Wcześniej przy większym basie było tylko zwykłe łup łup.

---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ----------

teraz w końcu jest z czego zapodawać disco polo :decayed:

Opublikowano

a masz gwarancje ze nie wystrzeli??

Był o tym cały wątek. Dzwonili do niemieckiego ASO gdzie gość powiedział, że ewidentnie nie wystrzeli bo podawany jest inny sygnał. Były też fotki i relacje osób z przemienionymi kierownicami gdzie poduszki nie wystrzeliły.

Opublikowano
  • Autor

więc pozostaje ci jeździć bezpiecznie z paździochem z B6 :wink:

Opublikowano
więc pozostaje ci jeździć bezpiecznie z paździochem z B6 :wink:

Nie neguję tego co ludzie robią, bo modzik fajny :) Ale jestem przekonany, że 90% z nich nie zdaje sobie sprawy z tego jakie niesie to konsekwencję :/

Pozdro

Opublikowano
panie chyba coś nie bardzo zrozumiałeś pytanie , no chyba że wyszedł jakiś model tylnego zderzaka s-line za spryskami na tylne lampy :decayed::wink:

:polew::polew::polew:

Dawaj s4 na tył. Ja mam full body s4 i teraz chce zamienić przód na sline. jak ktos chętny to sie zamienię:wink:

Opublikowano

a czemu wywaliłeś wizytownik i zapodałeś zaślepki ?? PDC widzę nie masz, lampki airbaga chyba też nie?? to ki chu...?