siwyBT Opublikowano 17 Marca 2012 Opublikowano 17 Marca 2012 szukałem na forum ale nic nie znalazłem na ten temat a mianowicie pewnego słonecznego dnia po przekręceniu klucza, fis nic nie wyswietla oraz nie pokazuje zegarka i licznika kilometrow auto normalnie zapala, jezdzi, wszytko sie swieci, bezpieczniki wszystkie dobre, klima działa, radio gra nie mam pojęcia co mogło się stać ;( sami zobaczcie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f18b6fea139beda5.html POMOCY!
siwyBT Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 używam programu polski vag 2,5 nie wykazał żadnego błedu dzisiaj rano znowu wszystko działało ale po zgaszeniu auta i ponownym przekreceniu klucza znowu nie świeciło może jakis drut jest uleciany ?
aju Opublikowano 18 Marca 2012 Opublikowano 18 Marca 2012 ja bym zaczął od wgrania wsadu, jak się nie zmieni to znaczy że licznik do naprawy/wymiany (obecnie wymiana najtańsza, anglik to parę zł a TY w swoim masz tarcze na podmiankę, zostaje wgrać wsad na kmh zakodować imo i po sprawie)
siwyBT Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 aha ciezka operacja ? jest gdzieś opisana na forum ?
DementorIRL Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Czy jest gdzies na forum opisana procedura wgrywania wsadu do a4 b5? Moj licznik wyswietla "dEF" i ogolnie strasznie wariuje. Pozdrawiam! Wysłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi