matii Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mam problem jak w temacie - w czym może być rzecz- gdzie wogole szukać czuników odpowiedizalnych za mierzenie temperatury?? może poprostu wysiadł wskaźnik na desce- podobno można sprawić żeby temperature pokazywał na panelu klimatronica - co musz ezorbić żeby to sprawdzic?? z góry dzięki za pomoc.)
lukaszek13ns Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 tutaj masz troszke o kodach climatronika http://www.a4-klub.pl/smf/kody_klimatronika-t70.0.html
matii Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 sprawdziłem naradzie na postoju nr 51 z tych kodów klimatronica: 51: temperatura chłodzenia silnika (ect) in Oc - czy to to pokazuje temperaturę to którą powinien skazywać wskaźnik na desce rozdzielczej?? jeżlei tak to chyba tylko ten wskaźnik mi nie działa, bo temepratura n apostoju doszla sobie do 90 i tak sie otrzymywała-wiec wszystko jest chyba ok. teraz mam pytanie co może być powodem ze ten wskaźnik nie działa:??- jak sie do niego dostać??może jakiś przewód się wypiął?? jak sie rozbiera deske??
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 przeciez dostales link z kodami klimatronika..... u ciebie na klimatroniku sprawdzasz kanal 49 a nie 51...
matii Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kod 49 to jest : licznik błedów sygnału prędkościomierza - a ja potzrebujke sprawdzić tempertaure silnika - i mi sie wydaje ze to kod 51..
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 kod 49 to jest : licznik błedów sygnału prędkościomierza - a ja potzrebujke sprawdzić tempertaure silnika - i mi sie wydaje ze to kod 51.. wiem ze pisze inaczej ale to jest to czego szukasz
matii Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ok, sprawdze więc;] a tak wolą wyjaśnienia to 51 to so jest ??[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2008, 12:56 _________________________________________________sprawdzałem i na klimatronicu pokazuje temperatur;] czyli nie działa wskaźnik w desce rozdzielczej- w jaki sposób go naprawić??jak sie do niego wogole dostac?? pzodrawiam
Rekomendowane odpowiedzi