Artur82 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 KANAL a jak chcesz przekodować zamek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAL Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie interesowalem sie jeszcze tym... wiem ze tu wszystko po CANie ale chyba mozna jakos kodowac takie rzeczy jak otwieranie sekwencyjne (na dwa razy - raz kierowca, drugi raz reszta drzwi - wkurza mnie to) i ryglowanie zamkow po przekroczeniu 15 km/h. Kabel dostalem od Pocas'a ale nie wiem jakiegos VCDSa mam zainstalowac zebyc nie uwalic kabla (mowi ze byle jakiego z sieci). Zamowilem w tamtym tyg VCDS'a 11.11.3 wiec cos bedziemy dzialac. Od elektryki mam ogarnietego brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Nowy właścicielu, jestem chętny do przygarniecia dood od lampki sufitowej:) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi