smol Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam posiadam audi a4 18.t aeb 99r i od pewnego czasu mam wysokie spalanie za 18 litrów robie 120kilometrów na vag nic nie pokazuje .może regulacja wtrysków pomoże ?. Jeszcze jedno zaważyłem ze na zimnym silniku nie mam ssania ciągle obroty na 800 ,miałem problem z adaptacja przepustnicy ale sie udało czy ona może coś kręcić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jak nie ma "ssania" to pewnie czujnik G62 pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smol Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Jak nie ma "ssania" to pewnie czujnik G62 pada i to moze powodowac wysokie spalanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 sonda, przepływka, czujnik wody do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi