Kraker Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Witam. Nie pali mi na pierwszy gar. Cewka i świeca OK. Szukam schematu na którym będzie rozpiska wtyczek do ECU. Może nie ma przejścia pomiędzy sterowaniem cewki a ECU. Sprawdziłem, nie ma tego sygnału na cewce.
Kraker Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 W AEB nie ma kabli WN Dobra, doszedłem do tego, że modół wzmocnienia zapłonu jest walnięty... lub sterownik. Od cewki do modułu połączenie OK. Od modułu do ECU też OK.
bialy986 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Kraker,miałem na myśli kable zapłonowe,te z fajkami co na świeczki idą Sorki.
andrzejek010101 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 patrzyłem w książce Audi sam naprwiam ale tam nie ma rozpiski ECU, jak bede miał czas to poszukam jeszcze gdzie indziej.
Kraker Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Sprawa rozwiązana... chwilowo. Moduł był uszkodzony. Wziąłem omomierz i przedzwoniłem instalacje.
Rekomendowane odpowiedzi