Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Czy to moze byc pompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów i fanów OOOO

Mam taki problem zatankowałem paliwo na pewnej stacji i pojechałem do pracy zrobiłem 35 kilometrów ibyło wszystko ok wyłączyłem silnik i póżniej po 8h próbowałem odpalić bo wracałem do domu po pracy ale nie udało mi sie to kreciłem ale nic ani taktu pracy,okazało sie ze paliwo jest jakies dziwne bo i w zbiorniku była tak jakby woda albo jakis rozpuszczalnik cos takiego mętnego w porównaniu z paliwem ze stacji shell,sprawdziłem pasek rozrzadu i jest ok,bezpieczniki ok,czujniki ok,elektro zawór jest ok. wyczysciłem zbiornik wlałem paliwko zmieniłem filtr paliwa odpowietrzyłem wtryski ze paliwo normalnie podawane było i ,,,,,,nic oki spróbowałem z holu ale zapalił po długich mekach tylko na wyzszych obrotach ale dymił jak autobus wiec podarowałem sobie i teraz zastanawiam sie czy to czasami pompa wtryskowa i prosba czy musze cos jeszcze sprawdzic .ewentualnie czy macie jakis serwis do polecenia aby sprawdzic pompe lub ja naprawić.dziekuje z góry za jakiekolwiek pomysły bo ja juz straciłem nadzieje .pozdrawiam oooo [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 23:22 _________________________________________________hm widze ze hyba niema nikt pomysłu albo rady co to moze byc.dzieki pozdro

Opublikowano

jezeli zatnakowales dziwne paliwo powinienes jeszcze raz udac sie na stacje i zatankowac do jakiegos kanistra. i zglosic to niech zrobia ekspertyze.. jezeli zatankowales trefne paliwo, niestety ofiara moze byc pompa.... nie meczylbym samochodu, ani rozrusznikiem ani tymbardziej z holu. skutki moga byc jeszcze gorsze. odwiedz jak najszybciej jakiegos dobrego pompiarza niech sprawdzi uklad paliwowy.

Opublikowano
  • Autor

tak masz racje tak zrobiłem wyczysciłem zbiornik nowy filtr paliwa pompe odpowietrzyłem ale niemam jej jak sprawdzic czy działa prawidłowo szukam własnie jakiegos dobrego a przedewszystkim uczciwego serwisu zeby pompe wtryskową sprawdzic.pozdrawiam

Opublikowano

Przeskoczył rozrząd. Holowaniem mogłeś go dobić ...