Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie głośniki 13cm do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanko odnośnie jakie głośniki 13 jakie polecacie do 250zł (cd Sony 4x50)

Ogólnie zależy mi na tym żeby grały na pewno głośniej niż te co mam czyli orginały,subofer posiadam tylko brakuje mi żeby głośniej grały

czasami jak podkręcę to tuba fajnie łupie a słabo słychać głośniczki (w grę nie wchodzi ściszenie tuby :>)

Czyli kupuje montuje i jestem hepi, nie chciał bym montować jakieś dodatkowe piece czy tym podobne.

Pozdrawiam

Opublikowano

Skoro posiadasz "subofer" to w jaki sposob go podlaczyles ? Nie osiagniesz zamierzonego efektu kupujac nowe glosniki bo to nie tylko od nich zalezy. "Kupuje montuje i jestem hepi" - niestety tak to tylko w erze.

Opublikowano
  • Autor

Ano prosto z magnetofonu czincze do wzmacniacza i ze wzmacniacza do subofera to jest nie zależne od głośników czyli mogę ją sobie ściszać a głośniki grają dalej.

Ale nie chodzi mi o jakieś Cudo efekty po prostu chcę żeby grały głośniej (wiem że to tylko trzynastki nie spodziewam się czegoś nadzwyczajnego)a nie chcę kupować jakiegoś badziewia :)

Opublikowano

To nie pozostaje nic innego jak szukac głośników o możliwie dużej skuteczności

Opublikowano

w pierwszym poscie piszesz ze nie chcesz montowac zadnych "piecy" , a w drugim ze masz jeden podłączony do suba.

jest kilka rodzajów głosnikow które mozna montowac bez użycia wzmaka , na allegro jest tego MULTUM.

Opublikowano

Z reka na sercu polecam HERTZ zadne inne

zalozylem to cala reszte posciszalem bo one wszystko za nie robia. Sprobuj a zobaczysz ze Ci szczena opadnie ;)

Opublikowano

Też mam Hertza dsk-165 i graja swietnie. zrobiłem wytłumienie drzwi , to pewnie też spotegowało efekt

Opublikowano

zalozylem to cala reszte posciszalem bo one wszystko za nie robia. Sprobuj a zobaczysz ze Ci szczena opadnie ;)

A czego innego od Hertza sluchales ?

Opublikowano

A co proponujesz w zamian ?? w tej cenie lub dokładając troche kaski ????

Opublikowano

,

paru innych, nawet nie pamietam nazw bo nie mialem ochoty zapamietac jak w koncu uslyszalem hertze...