marcinb5 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam Kupiłem sobie do auta radio sony, czy jest możliwość żeby podłączyć radio tak aby ściemniało się razem z zegarami? [br]Dopisany: 22 Kwiecień 2008, 23:55 _________________________________________________nikt nic nie wie na ten temat czy może już było? nie moge znaleźć nic takiego
Gość michal Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja też mam radio sony i kolo który montował mi je w aucie powiedzial że nie ma takiej mozliwości Szkoda tego efektu przyciemniania, ale co zrobić...
Watson Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 O ile Twoje radio posiada odpowiedni przewod to jest to mozliwe. Przewod powinien byc koloru pomaranczowego i powinno byc na nim napisane "Illumination". Nie napisales co to za model radioodtwarzacza.
Gość michal Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 O ile Twoje radio posiada odpowiedni przewod to jest to mozliwe. Przewod powinien byc koloru pomaranczowego i powinno byc na nim napisane "Illumination". Nie napisales co to za model radioodtwarzacza. No tak, wyświetlacz się wtedy bedzie przyciemniał po włączeniu świateł, a tutaj chyba chodzilo o stopniowe przeciemnianie jak w radiu ORI
Szymoonk Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja mam radio sony Xplod i gdy włączę światła to automatycznie wyświetlacz w radiu sie przyciemni a funkcje ta włącza sie przytrzymując gałkę i trzeba tam coś wybrać
marcinb5 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2008 O ile Twoje radio posiada odpowiedni przewod to jest to mozliwe. Przewod powinien byc koloru pomaranczowego i powinno byc na nim napisane "Illumination". Nie napisales co to za model radioodtwarzacza. No tak, wyświetlacz się wtedy bedzie przyciemniał po włączeniu świateł, a tutaj chyba chodzilo o stopniowe przeciemnianie jak w radiu ORI dokładnie oto właśnie chodzi
Rekomendowane odpowiedzi