ptyś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Witam mam problem ze skrzynia przy puszczonym sprzegle dochodzi odglos ze skrzyni jak wcisne je to odglos znika wyczytalem na forum ze skrzynka jest na wykonczeniu Moze znacie jakiegos dobrego i niedrogiego magika do wymiany skrzynki i prawdopodobnie poloski w Krakowie zgory dzieki pozdrawiam
ptyś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2008 witam poszukuje skrzynki biegow i niewiem jakiej szukac poniewaz ta co mam to niema na niej oznaczenia (jakis madry zeszlifowal) czy ktos moze dopasowac skrzynie po nr nadwozia WAUZZZ8DZTA150928 lub silnika 1Z696298 mam jeszcze pytanko czy to mozliwe ze na orginalnej skrzyni z silnikiem 1.9tdi 90km pretkosc max przy 4500obr to 180km/h jak kupilem ten samochod to taka siedziala i dlatego zmienilem na inna ale dlugo niepochodzila zgory dzieki pozdro
Musashi Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 z tym motorem montowane byly w zaleznosci od kraju i roku skrzynie z ponizszymi oznaczeniami cpc, dhl, dvs, eab
Rekomendowane odpowiedzi