Pellonpekko Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam! Mam licznik podobny do tego na zdjęciu: I mam pytanie czy te 2 linijki zaznaczone na zdjęciu są tam tylko dla picu czy coś ma się na nich wyświetlać? U mnie niestety nic się nie pokazuje na nich, więc ewentualnie proszę o poradę czy coś trzeba podłączyć czy płakać że zepsute.
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 tam sie wyswietla temp. zewnetrzna i jak ktos ma automat to aktualny bieg
Pellonpekko Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kurczę jaka błyskawiczna odpowiedź. A może wiesz co zrobić by ta temperatura wyświetlała się także i u mnie w autku.
Wihajster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kurczę jaka błyskawiczna odpowiedź. A może wiesz co zrobić by ta temperatura wyświetlała się także i u mnie w autku. kolego wysil sie i poszukaj bylo na forum o tym.zamykam http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalny_termometr_w_liczniku-t8481.0.html
Rekomendowane odpowiedzi