Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] A4 19" XENON, SKÓRA NOWE ZDJĘCIA STR. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Inco zderzak to w sumie z listopada jeszcze, a ta rysa na masce.... za*%#$&m sk#&*%@na który mi to zrobił :gwizdanie:

Opublikowano

Fura kox :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki panowie :cool1:

BTW obiło mi się o uszy, że jakoś można spolerować ori relingi żeby były na chromie :chytry:

Opublikowano
  • Autor

ostatnio szukałem i nie mogłem znaleźć. Zastanawiam się czy dołożyć mu chromu czy zostawić czarnym.

Opublikowano

chodzi ci o ramki wokół szyb? myśle że będzie ciekawie... :wink4:

Opublikowano

kolego mA4ciek jaki masz kolorek :a4fan:, (kod), no a relingi w chromie do zieleni bedzie :kox:

Opublikowano
  • Autor

kolor musiałbym oblukać gdzieś na wlepce.

Jutro modyfikacja wydechu na wersje silent :naughty:

Coraz poważnie myśle o relingach w chrom, wokół szyb tez mi sie podoba ale ponoć ten z allegro to syfff

Opublikowano

znajomy co kupił ode mnie ta czarna a4 zamowił sobie takie, zakładaliśmy i powiem ci, że nie wyglada to źle, tylko przy koncu, w tylnych trójkątach nie schodzą się tak dobrze i trzebaby facetowi zaznaczyc, ze ta mała na trójkąt chce się dłuższą... i wygląda elegancko.

Co prawda nie jak ori, ale jest fajnie[br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 22:20_________________________________________________a relingi tez beda koxx :kox:

Opublikowano

kolor musiałbym oblukać gdzieś na wlepce.

Jutro modyfikacja wydechu na wersje silent :naughty:

Coraz poważnie myśle o relingach w chrom, wokół szyb tez mi sie podoba ale ponoć ten z allegro to syfff

jakbys mial chwilke czasu i zerknął we wneke kolo to bylo by spoczko :hi:

Opublikowano

slepy chcesz malowac swojego? :decayed:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 22:23_________________________________________________teraz widzę że tak :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zerknę przy najbliższej okazji - czyli jutro

Za 2 tygodnie idzie do malowania to może podziałam wtedy przy relingach. Widziałem na aucie raggamana i teraz śnią mi sie po nocach :D

Opublikowano

slepy chcesz malowac swojego? :decayed:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 22:23_________________________________________________teraz widzę że tak :decayed:

nie nie tylko jakoś ladnie wyglada i nie wiem czy to inny kolorek, malowany bedzie ale kolor zostaje, tylko poprawki bedą i polerka, ale zima musi nas opuscic :naughty:

Opublikowano
  • Autor

LZ6U Szmaragd. A wygląda jakoś tak inaczej :gwizdanie:

Opublikowano

no wlasnie to taki kolor jak mój :gwizdanie:, ale wyglada inaczej... mam tylko nadzieje ze bedzie tak wygladal po polerce :good:

dzieki wielkie :hi:

a sprezynki masz na ori amorach 1BA, czy na 1BE

Opublikowano
  • Autor

który wygląda inaczej? Twoj od mojego?

Sprężyny na 1BA

Opublikowano

no ale to chyab wina fotek, zobaczymy co bedzie po polerce, malujesz dokladki zderzakow w kolor czy bedziesz kombinowal body od Es :mysli:

jak sie spisuja sprezynki na Ori amorach?

Opublikowano
  • Autor

tylni zderzak będzie S4 USA, czyli dokładka w kolor. Przednia też tymczasowo będzie pomalowana a jak znajdę jakiś tani front bumper z S4 to napewno kupię.

Powinieneś zapytać jak sprawują się ori amory z tymi sprężynami :D ale wszystko gra i buczy tfu tfu :polew:

Opublikowano

no to spoko tez musze chyba zainwestowac :naughty: