Tomasz Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 myślę nad tarczami brembo + klocki Ferodo + dobre łożyska taki zestaw ok czy coś lepszego proponujecie? http://allegro.pl/tarcze-brembo-klocki-ferodo-audi-a4-1994-tyl-i2211973102.html
Dev Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 mozesz zapodac tez TRW pamiętaj o nowych "fajerkach" do tarcz na ABS
A4-Tomek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ja jeżdżę na tarczach Brembo i klockach TRW i tak średnio je polecam bo np. przód w lecie mi piszczy jakbym jechał pociągiem jak jest sucho no ale może zeszkliła się powierzchnia klocka bo na przodzie mam zaciski Lucasa więc tarcza jest lita i łatwo przegrzać tarcze. Ogólnie rzecz biorąc tarcze Brembo i klocki TRW źle nie chamują a co do łożysk to moim zdaniem tylko SKF. Ja zmieniając tarcze przełożyłem łożyska stare do nowych tarcz i nic nie buczy ani nie ma luzów a hamulce robiłem ponad półtora roku temu
Tomasz Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ja wybrałem łożyska FAG tarcze i klocki Ferodo
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja bym polecił tarcze zimmerman, klocki ferodo Łożyska mam SKF
Rekomendowane odpowiedzi