gargamel Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam. Chce w najbliższym czasie zmienić zawiechę u mnie w aucie na 1be (obecnie mam 1ba). Czy będzie pasowało p&p i orientacyjne ile może to kosztować? oczywiście przód i tył. Warto kupować używane gdy stan amorków to około 70%?
tomaszstn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Wszystko zależy czego oczekujesz i ile chcesz na to kasy przeznaczyć.
MASATO Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 kolego pytasz o 70%, a nawet nowe amortki na przeglądzie nie wyjdą 100% tylko około 70-80%
grn Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 1BE to tylko jakieś -20mm, więc jak Ci zależy na większym obniżeniu, to radze rozglądać się za gwintem
gargamel Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Wiem, że to -20mm ale u mnie to w zupełności wystarczy. Co do kasy to nie zależy mi żeby kupić coś co powinno wylądować na szrocie, auto robię zawsze pod siebie i dlatego staram się składać wszystko z głową i bez węża w kieszeni. To jak jest ktoś wstanie orientacyjnie przybliżyć mi koszta?
grn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Właśnie ktoś ostatnio sprzedał komplet 1be ze sprawnością podobno 70% http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228810-Sprzedam-1BE-kompletne-do-monta%BFu-O%B6ka-1-9-TDi-po-70
tomaszstn Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja założyłem eibacha pro kit -30mm i do tego amorki bilsteina ale to wychodzi tyle co średniej klasy gwint.
Rekomendowane odpowiedzi