Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy da sie zmienić ustawienia bixenona na wersję angielską ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam w planie zakup bixenonow do B6 i mam takie pytanko: czy da sie je jakos przestawic tak zeby swiecily jak w angielskich samochodach, bo mam angielska wersje i jezdze nia glownie po anglii a kupienie tutaj w anglii xenonow do B6 graniczy z cudem.

Opublikowano

Nie ma możliwości, :no: W zwykłych reflektorach jest w srodku przysłona którą można przestawić,a bixenonach jest ona ustawiana elektromegnesem :)

Możesz /tak kiedyś się robiło/ nakleić naklejki na reflektor :th:

a szukałeś w sieci?tyle anglików pozwozili na części?? powinny one być za bescen.

mogę zapytać znajomego często tam jest :)

Opublikowano

Wlasnie ciezko kupic angielski xenonyn na ebayu ani jednej sztuki niema. Jakby ktos gdzies zobaczyl takie xenony to prosze mi PM napisac. :)[br]Dopisany: 01 Maj 2008, 11:39_________________________________________________Troche odgrzeje temat, mam teraz pytanie dotyczace Xenonow. Skoro w bixenonach jest elektromagnes do otwierania przeslony to prawdopodobnie w xenonach go niema bo jest on tam zbyteczny i teraz rodzi sie pytanie czy xenony da sie przestawic na wersje angielska??

Opublikowano

ale to sie chyba koduje vagiem tez

Opublikowano

Vag to nie jest duzy problem generalnie mi chodzi o to czy mozna mechanicznie przestawic xenony zeby swiecily tak jak w anglii.

Nie :) zmiana soczewek w środku tylko pozostaje