Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 2.5 TDI] Kiedy była modernizacja konstrukcji (163 KM) rocznik 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec to nie nr silnika chyba po prostu wezme papiery i spisze bedzie najprosciej hehehhe

Opublikowano

Kod silnika masz na naklejce gdzies w bagazniku przynajmniej w b5 bylo.

Opublikowano

AndyN no ten link to tchnol troche wiary we mnie ............. dzięki bardzo :> :>

Opublikowano

Zacznij od sprawdzenia, czy napewno masz BFC, bo moim zdaniem nie - a jesli nie, to mozesz spac spokojnie.

Opublikowano

Poczytaj na forum audi klubu...

Z tego co pamietam to od 2003(koncowka 2002) byla modernizacja hydropopychaczy i wałkow, jednak nie mowie tego na 100%

Szukalem takiej 180KM quattro, kilkoma jezdzilem niestety wszystkie byly w niezadobrym stanie-tak subiektywnie patrzac osiagi ciut lepsze niz na mocnym programie w AWX.

Opublikowano

Ostateczna modyfikacja byla w 2004 r. (czyli BAU/BDH/BCZ/BDG). Te silniki pojawily sie co prawda juz w 2003, ale wszystkie niedoskonalosci wyeliminowano ostatecznie w 2004 r.

Wczesniejsza modyfikacja byla na poczatku 2002 r.

Opublikowano

Najprosciej bedzie zajrzec do ksiazki serwisowej jak takową posiadasz

Opublikowano

tak posiada taka ksiazke serwisowa ...... obecna ojciec smiga autkiem a wszystko ma w aucie wiec jak tylko go spotkam to sprawdze dzieki chlopaki !!!!!!!!!!! [br]Dopisany: 06 Maj 2008, 21:38 _________________________________________________koledzy przepraszam ze dopiero teraz ale nie ja smigam tym autkiem ale ojciec a u niego nie bywam za często :-) dzisiaj przywiozlem od niego ksiązke serwisowa i pisze na naklejce ze to BDG 120 KW M6S jest jeszcze wieli innych oznaczeń ale nie wiem czy są istotne.[br]Dopisany: 11 Maj 2008, 21:46 _________________________________________________a tu kilka fotek:

e37a60e702d54e66m.jpg

bf65f9c0b1dd513am.jpg

56b7e799880c435am.jpg

62755caa14d6934dm.jpg

81ad579b7e12c3b8m.jpg

Opublikowano

Jesli BDG, to mozesz spac spokojnie. Bylebys dbal o niego nalezycie :)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie mam w aucie Audi RNS-E DVD i orginalną płytę do Navigacji, niestaty nie ma tak Polski :-) czy mogę dostać gdzieś mapy z Polską i czy można wgrac obsługę całego menu po polsku ??? Pewnie w Audi bedzie to kosztować majątek ??? Możecie jkoś pomóc ????

Wszystko na ten temat masz w dziale o Navi /Poziek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...